Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Composiet Terrasplank Holkamer

Composiet terrasplanken met holkamer profiel zijn open van binnen. Dit scheelt gewicht en dus in de prijs. Wel moet u deze composiet vlonderplanken goed op afschot leggen zodat in de holkamers geen condens achter blijft. Kies bij houthandel Gadero uit composiet planken met holle kamers in diverse trendy kleuren grijs, zwart en bruin. Wij raden holkamer composiet terrasplanken aan bij lichte woning terrassen, balkon of dakterras. Voor intensief gebruikte vlonders raden we onze massief composiet terrasplanken aan. Wij leveren composiet terrasplanken overal in Vlaanderen onder veilige BeCommerce service-garanties. 

 

Bij het leggen van een composiet terras met holkamer planken is het een must u exact aan de leginstructies te houden. Zo is de balkafstand (meestal 30 cm) en de 2% afschot een must voor een duurzaam terras. Kies bij houthandel Gadero uitsluitend uit kwalitatieve merken als Elephant, Tuindeco, Duowood Fesca. Wij leveren uitsluitend door en door geteste composiet fabrieken met bewezen kwaliteit. Pas op met slechte kwaliteit uit China.

Composiet vlonderplanken zijn noestvrij, zeer kleurvast en waterafstotend dus relatief eenvoudig schoon te vegen. Dankzij de onzichtbare bevestigingsclips heeft u bovendien geen schroeven in het zicht. 

Houthandel Gadero levert altijd composiet terrasdekdelen met garantie en heldere instructies. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode