Logo Gadero
inspiratieservice
Gadero TV

Ontdek de duurzame Timmdek composiet vlonderplanken!

Joanie
Geschreven doorJoanie

Op zoek naar vlonderplanken met een lange levensduur en die weinig onderhoud vergt? Neem dan de Timmdek composiet vlonderplanken in overweging. In deze video vertelt Daphne alles over deze duurzame planken.

Bij Gadero introduceren we graag onze nieuwste collectie vlonderplanken: de Timmdek vlonderplanken. Deze hoogwaardige terrasplanken zijn gemaakt van duurzaam composietmateriaal en zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Maak kennis met The Rockies, een gladde plank met een gelijkmatig oppervlak. Ontdek ook The Andes, met zijn karakteristieke groeven. En tot slot hebben we The Alps, een plank die niet alleen aanvoelt als echt hout, maar er ook zo uitziet.

Wat deze Timmdek planken zo bijzonder maakt, is dat ze gemaakt zijn van composiet in plaats van hout. Hierdoor behouden ze hun kleur en zullen ze niet vervagen. Bovendien zijn deze planken voorzien van ventilatiekanalen aan de onderkant, waardoor er lucht onder de planken kan circuleren en het materiaal snel kan drogen. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de planken. Daarnaast vertonen ze minder werking dan hout, zijn ze voorzien van een antisliplaag en splinteren ze niet, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik rondom zwembaden. Composiet is een zeer duurzaam materiaal en deze vlonderplanken vergen weinig onderhoud, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn.