Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Composiet Terrasplank Massief

Massief composiet vlonderplanken zijn sterk, hebben een lange levensduur en u hoeft geen rekening te houden met afschot leggen. Wij raden massieve composiet terrasplanken aan . Wij werken NIET met dubieuze Chinese merken. Wij leveren uitsluitend bekende composiet merken als Megawood, Elephant, Easydeck en Terrafina. Zoekt u goedkope composiet terrasplanken voor balkon of dakterras? Bekijk dan onze holkamer composiet terrasplanken. Deze zijn licht van gewicht en dus ook minder sterk dan massieve planken. 

Massieve dekdelen kunt u gewoon waterpas leggen. Wij raden u aan de leginstructies goed door te nemen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Zo worden Megawood, Terrafina en Easydeck composiet vlonderplanken in Duitsland gemaakt. Oerdegelijk dus. 

Het voordeel van een composiet terras is dat uw planken kleurvast, noestvrij en eenvoudig schoon te vegen zijn. Dankzij de onzichtbare clips heeft u bovendien geen schroefkoppen in het zicht. 

Houthandel Gadero levert massieve composiet vlonderplanken met jarenlange garantie en heldere instructies voor het aanleggen.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode