Blokhut 4x3+3 Interflex 440 x 340 x 265 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IF4x3+3   |   Woonhuiskwaliteit deuren en ramen   |   Wanddikte 50mm   |   Met grote en luxe veranda

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 6.960,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Luxe Luiken Interflex
Samenstelling Sluiten
  • € 6.960,95 Standaardproduct Blokhut 4x3+3 Interflex 440 x 340 x 265 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut 4x3+3 Interflex 440 x 340 x 265 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm

  • Stevige wanddikte van 50mm
  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
  • Zeer luxe en grote veranda
  • Voorzien van luxe ramen en deuren
  • Behandeling en dakpanelen niet standaard meegeleverd

Blokhut 4x3+3 Interflex 440 x 340 x 265 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm

Blokhut 4x3+3 maakt deel van de "Complete 50'ers" lijn van Interflex en is perfect wanneer u op zoekt bent naar een tuinhuis van ca. 4 x 6 meter, inclusief royale veranda van ca. 4 x 3 meter aan de voorkant. Blokhut model 4x3+3 van Interflex dankt zijn naam aan de combinatie van de basis berging van 400 x 300 cm en luifel + veranda met de diepte van 300 cm. Door deze mooie combinatie biedt luxe blokhut eindeloos veel mogelijkheden en functionaliteiten. Of de zon nu schijnt, of het regent, dankzij de zeer grote overkapping met een diepte van liefst 300 cm heeft u altijd een plek om droog buiten te zitten. Voor onze Nederlandse zomers hoeft u zich met deze blokhut 4x3+3 geen zorgen meer te maken.

Blokhut 4x3+3 wordt in de basis compleet geleverd tegen een betaalbare prijs. Deze luxe blokhut met luifel en veranda bestaat uit een wanddikte van 50mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren en wordt standaard geleverd met een dubbele deur en ramen van woonhuiskwaliteit, met isolatieglas en een-hand draai-kiepramen. Kortom, deze 4x3+3 blokhut is voorzien van optimaal gebruiksgemak en u geniet zowel in de zomer als in de winter van alle comfort. De Interflex 4x3+3 blokhut model biedt hierdoor eindeloos veel mogelijkheden en is bijvoorbeeld te gebruiken als tuinhuis, tuinkantoor of extra gastenverblijf.

Deze luxe 4x3+3 blokhut heeft een royale binnenmaat van de berging van 400 x 300 cm. De buitenmaat (inclusief oortjes) is in totaal 440 x 340 cm. Aan de voorkant bevindt zich nog een luifel die de blokhut nog eens 300 cm extra diepte geeft. De totale diepte van de blokhut + veranda is ca. 600 cm. Het fraaie zadeldak van deze blokhut heeft een nokhoogte van ca. 265 cm en een zijwandhoogte van ca. 208 cm. 

Blokhut 4x3+3 Interflex - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Tuinhuis 4x3+3 beschikt aan de voorkant, onder de veranda, over een luxe dubbele deur en raam (Draaikiep) met isoglas. Aan de zijkant bevindt zich nog een dubbele draaikiep-raam met isoglas, kortom aan lichtinval heeft u geen gebrek in deze luxe tuinhuis. Daarnaast zijn de geleverde ramen met isoglas groter en breder dan doen gebruikelijk en is de dubbele deur uitgevoerd met ingefreesde panelen wat zorgt voor een smaakvol karakter. Blokhut 4x3+3 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. 

Type/Model 4x3+3
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50mm
Buitenmaatwand 410x310 cm
Totale buitenmaat (incl. oren)    440x340 cm
Luifel + Veranda (diepte) 300 cm
Zijwandhoogte 208 cm
Nokhoogte 265 cm
Oppervlakte 25,22 m2
Type dak Zadeldak
Type Glas Isolatieglas
Type ramen Draaikiep

Dak(bedekking)

Blokhut 4x3+3 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het zadeldak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Interflex 4x3+3 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens een PVC dakgooset van 100mm breed in de kleur bruin meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 4x3+3 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 4x3+3 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 4x3+3 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 4x3+3 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Hieronder vindt een voorbeeld (afbeelding) van Blokhut Interflex 4x3 met de opties Coaten Wandlaag Basiskleur in de kleur Zweeds Rood (exterieur) en Coaten Accentkleur in de kleur Wit.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw blokhut 4x3+3 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Luxe Luiken

Voor deze 4x3+3 Inteflex blokhut kunt u tevens optioneel kiezen voor luiken in B/C kwaliteit. Deze houten raamruiken hebben een luxe uitstraling, een mooie afwerking en zijn vooral praktisch wanneer u het tuinhuis donker wilt maken. De raamluiken voor deze blokhut bestaat uit een complete set voor de enkele raam aan de voorkant en de dubbele raam aan de zijkant. Daarnaast kunt u kiezen uit een onbehandelde (blank), een geimpregneerde (groen) of gecoate raamluiken set. Voor de gecoate raamluiken geldt dat u kunt kiezen uit 6 standaard kleuren waaronder wit, creme wit, zwart en donkergrijs.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex 4x3+3 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 8 - 14 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wanddikte 50 mm Blokhut 4x3+3 Interflex Onbehandeld Blokhut 4x3+3 Interflex 440 x 340 x 265 cm met Veranda 300 cm Wanddikte 50 mm   |   Woonhuiskwaliteit deuren en ramen   |   Wanddikte 50mm   |   Met grote en luxe veranda
€ 6.960,95 Per stuk incl. btw