Logo Gadero
service

Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak

Productnummer
DE111216
Hoekblokhut met Piramidedak
BlokhutEmmaonbehandeldvoorkant
BlokhutEmmaonbehandeldzijaanzichtraam
BlokhutEmmaonbehandeldzijkant
BlokhutEmmaonbehandeldbovenaanzicht
BlokhutEmmabehandeldvoorkant
tuinhuis_emma
BlokhutEmma1
blokhutemma2
blokhutemma3
blokhutemma4
BlokhutEmmaonbehandeldplattegrond
emma_40
Per stuk,vanaf

2.259,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
302 cm
Breedte
302 cm
Hoogte
250 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Maar liefst 40 mm wanddikte

 • Raam- en deurbeslag standaard bij de prijs inbegrepen

 • Sfeervol design

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
800 kg
Wanddikte
40 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
302 cm
Diepte
302 cm
Hoogte
250 cm

Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak

De 5-hoekige blokhut Emma van het merk Tuindeco heeft 40 mm dikke wanden van onbehandeld vuren hout. De vijfkantige blokhut is 300 cm breed, 300 cm diep en heeft een nokhoogte van 250 cm. Het vuren houten tuinhuis model Emma heeft een funderingsmaat van 280 x 280 cm en wordt inclusief bevestigingsmateriaal, raambeslag, deurbeslag met 2 sleutels, opbouwtekening en ISO glaswerk geleverd. Deze blokhut valt onder de blokhut 3x3 meter modellen.

In deze prachtige compacte blokhut Emma zijn 2 ramen verwerkt die beide te openen zijn. Aan de vijfde zijde van deze blokhut bevinden zich openslaande tuindeuren waardoor u een ruime ingang heeft om bijvoorbeeld terrasmeubelen, tuinmachines of gereedschap door naar binnen te halen. Deze houten blokhut c.q. tuinhuisje Emma heeft de volgende kenmerken:

 • Hout geschaafd: Ja

 • Houtsoort: onbehandeld Scandinavisch Vuren

 • Wanddikte: 40mm

 • Afmetingen: 302 x 302 cm

 • Overstek rondom: 20 cm

 • Funderingsmaat: 282 cm x 282cm

 • Binnenmaat: 274 x 274 cm

 • Nokhoogte: ca. 250 cm

 • Ramen: Ja, 2 (86x121cm)

 • Deuren: dubbele deur (134x190cm)

 • Type Beglazing: dubbel glas

 • Type Dak: piramidedak

 • Dakbedekking: Exclusief

 • Oppervlakte: 7 m²

 • Inhoud (m³): 17.9 m³

 • Dakoppervlak (m²): 11.0 m²

 • Gespiegeld op te bouwen? Nee

 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Deze vijfhoekige hoekblokhut Emma heeft een fraai piramidedak en handig afdakje bij de deur.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Emma kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Emma. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel het ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Emma te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Meegeleverd

De ramen en deuren worden met dubbel gehard glas geleverd. Deze blokhut Emma met wanden van 40mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. Dakbedekking dient u zelf uit te zoeken en mee te bestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Afmetingen

Blokhut Emma is 302 x 302 cm. De funderingsmaten zijn 282 x 282 cm. De dubbele deur is 134 x 190 cm inclusief kozijn. De ramen zijn vast en zijn 86 x 121 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 40 mm dik.

Tuinhuisfundering

Deze blokhut/berging Emma is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of bouw uw blokhutberging eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut eventueel opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Emma dient u zelf uw dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. Via de extra opties kunt u verschillende soorten dakbedekking bijbestellen, zoals Dakshingels in diverse varianten en kleuren, waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. Of kies voor dakbedekking in de vorm van dakshingles hexagonaal.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de en lees voorafgaand de goed door is ons advies!