Logo Gadero
service

Blokhut 3032 Interflex 300 x 300 x 236 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
IF3032
Zijraam zowel links als rechts te plaatsen
Wanddikte 28 mm
blokhut_3032_interflex_onbehandeld
blokhut_3032_interflex_geimpregneerd_sfeer
blokhut_3032_interflex_gecoat_sfeer
interflex_blokhut_maten_3032_1
Per stuk,vanaf

1.901,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
236 cm
5 tot 6 weken
Funderingsbalken met afwatering
1.901,95incl. BTW
5 tot 6 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ook geïmpregneerd en gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)

  • Dubbele glasdeur & uitzetraam (Enkel Glas)

  • Uit te breiden met diverse opties

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Wanddikte
28 mm
Gewicht
450 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
236 cm
Pakketmaat
450 x 120 x 50
Behandeling
Onbehandeld
Dak type
Punt dak

Blokhut 3032 Interflex 300 x 300 x 236 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een blokhut van ca. 3 x 3 meter met diepe luifel voor het opbergen van fietsen of tuingereedschap? Blokhut 3032 van Interflex met zadeldak heeft een buitenmaat van 300 cm breed, 300 cm diep en een nokhoogte van circa 236 cm. Aan de voorkant van blokhut model 3032 bevindt zich een luifel van 120 cm diep die het tuinhuis wat extra diepte geeft. Ten opzichte van een standaard tuinhuisje biedt blokhut 3032 van Interflex met luifel vele voordelen. Tijdens een warme zonnige zomerdag biedt de luifel een schaduwrijke plek en tijdens een regenbuitje zit u beschut en droog.

De zijwandhoogte van deze blokhut is circa 196 cm en met een inhoud van 18,5 m3 biedt deze 3 x 3 meter tuinhuis met luifel vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap of een tuinset. Houten tuinhuis 3032 van Interflex valt onder de categorie 3 x 3 meter blokhut modellen.

Blokhut 3032 Interflex - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut model 3032 maakt deel uit van de 'Standaard' lijn van Interlex, en beschikt aan de voorkant over een dubbele deur die voorzien is van veel lichtuitsnedes met echt enkel glas (3mm). Aan de zijkant van dit fraaie tuinhuis bevindt zich tevens een enkele uitzetraam met enkel glas (3mm). Het te openen zijraam van blokhut 3032 kan naar keuze zowel links als rechts in een zijwand worden geplaatst. Door de dubbele glasdeur en het uitzetraam heeft u aan lichtinval geen gebrek in dit mooi kleine tuinhuisje met zadeldak. Blokhut 3020 met luifel van 120 cm diep van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm.

Type/model 3032 (Interflex)
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Funderingsmaat 280 x 280 cm
Totale buitenmaat 300 x 300 cm
Luifel (diepte) 120 cm
Zijwandhoogte 196 cm
Nokhoogte 236 cm
Oppervlakte 7,8 m2
Type Dak Zadeldak
Type Glas Enkel glas
Soort ramen Uitzetraam

Dak(bedekking)

Blokhut 3032 van Interflex wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking voor het bekleden van het zadeldak. Via de extra opties heeft u de mogelijheid voor het meebestellen (meerprijs) van Dakshingles Recht of in de varriant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex 3032 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 3032 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 3032 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 3032 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 3032 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor het raam, deuren en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor het raam, deuren en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 3032 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen tegen een meerprijs. U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of een geïmpregneerde vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex 3032 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de