Linia rockface stapelblok 10 x 15 x 60 cm antraciet

Productnummer: EX70382-Antra Met rotsmotief   |   Luxe uistraling

€ 8,25 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Linia rockface stapelblok 10 x 15 x 60 cm antraciet

  • Robuuste uitstraling vanwege rotsmotief
  • Luxe uitstraling
  • Ideaal voor het maken van borders en tuinmuren
  • A-kwaliteit Excluton stapelblokken

Linia rockface stapelblok 10 x 15 x 60 cm antraciet

Linia rockface stapelblok 10 x 15 x 60 cm antraciet is een stapel steen gemaakt van geperst beton. Aan de voorzijde van deze stapelstenen is een rots motief gemaakt zodat de muurelementen een levendige en licht robuuste uitstraling hebben. Deze structuur in combinatie met de moderne antraciet zwarte kleur maken dat de Rockface stapelblokken een luxe uitstraling met zich mee dragen. De linia stapelblokken van Excluton zijn voorzien van een facet zodat er overal strakke en gelijke naden tussen de stenen zitten. 

Multifunctioneel inzetbaar

Deze linia rockface stapelstenen met een rotsmotief zijn veelzijdig te gebruiken. Zo Kunt u er een plantenbak van maken, een borderrand, een vijverrand of een ander decoratief muurtje creëerden in de tuin. Naast het gebruik voor in de tuin kunnen deze stapel stenen ook gebruikt worden voor een terrasrand. 

Wanneer u deze muurelementen opstapelt, dient u gebruikt maken van steenlijm. Steenlijm zorgt ervoor dat de muurelementen niet meer kunnen verschuiven en uw muur of rand erg stevig is. U vindt het steenlijm bij de verwante producten van dit artikel in de webshop. 

Op zoek naar een ander muurelement?

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Motief aan zichtzijde linia rockface 10 x 15 x 60 cm Linia rockface stapelblok 10 x 15 x 60 cm antraciet Met rotsmotief   |   Luxe uistraling Op voorraad
€ 8,25 Per stuk incl. btw