Logo Gadero
service

Blokhut 331M Interflex met overkapping 410 x 300 x 230 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
IF331M
Ook geïmpregneerd en gecoat in diverse kleuren te bestellen (meerprijs)
Wanddikte 28 mm
blokhut_331m_onbehandeld_interflex
blokhut_331m_afmetingen_interflex
blokhut_331m_behandeld_interflex
blokhut_331m_interflex_gecoat_wit_sfeer
sfeerfoto_331m_interflex
Per stuk,vanaf

1.578,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
230 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Funderingsbalken met afwatering
1.578,95incl. BTW
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Moderne dubbele deur met enkel helder glas

  • Met zijluifel / overkapping 110 cm

  • Ook geïmpregneerd en gecoat in diverse kleuren te bestellen (meerprijs)

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
450 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
300 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
230 cm

Blokhut 331M Interflex met overkapping 410 x 300 x 230 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een moderne blokhut met plat dak van ca. 3 x 3 meter met kleine overkapping aan de zijkant? Blokhut 331M van Interflex is uitgevoerd met een basis berging van 300 cm breed, 300 cm diep en een hoogte van 230 cm. Naast de basis berging van 3 x 3 meter bevindt zich een zijluifel / overkapping met een breedte van 110 cm. Kortom, met model 331M van Interflex haalt u blokhut in huis met een fijne ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap en een kleine overkapping die ruimte biedt voor het overdekt stallen van een fiets of voor het opstappelen van haardhout. De overkapping van blokhut 331M kan naar keuze aan zowel de linker- als rechterzijde worden geplaatst van de basis berging.

Deze tuinhuis met overkapping kemerkt zich door de uitvoering met een platdak en een moderne dubbele deur met ieder 4 lichtpanelen met enkel helder glas (3mm). Hierdoor krijgt deze Blokhut 331M een moderne en strakke uitstraling. Deze luxe berging met zijluifel maakt dan ook deel uit van de 'Modern' lijn blokhutten van Interflex.

Blokhut type 331M van Interflex heeft een buitenwandmaat van 280 x 280 cm (basis berging) en een inhoud van circa 18,1 m3 en is uitermate geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen, tuinmachines, gereedschap of tuinmeubelen. Door de moderne dubbele deur met veel glas biedt deze blokhut ook veel lichtinval en is daarmee ook uitermate geschikt als hobbyruimte voor in uw tuin. Met deze blokhut van 3 x 3 meter met overkapping van 110 cm haalt u een moderne berging in huis die relatief weinig plaats in beslag neemt, maar toch veel opbergruimte en mogelijkheden biedt. Deze blokhut met zijluifel met lessenaarsdak wordt opgebouwd volgens het stapelbouw principe, waar u eenvoudig blokhutprofielen van 100% Noord-Europees vuren hout met een dikte 28 mm op elkaar stapeld.

Blokhut 331M Interflex - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut model 331M maakt deel uit van de 'Modern' lijn van Interlex, en beschikt aan de voorkant over een moderne dubbele deur die bijna in zijn geheel voorzien is van echt helder enkel glas (3mm). Door de enkele glasdeur en twee uitzetramen heeft u aan lichtinval geen gebrek in dit mooi kleine tuinhuisje met plat dak. Blokhu 331M van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm.

Type/model 330M Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Funderingsmaat 280 x 280 cm
Totale buitenmaat 300 x 300 cm
Luifel (breedte) 110 cm
Nokhoogte 230 cm
Oppervlakte 7,5 m2
Type dak Platdak
Type glas Enkel glas

Dak(bedekking)

Blokhut 331M van Interflex wordt geleverd exclusief EPDM dakbedekking. Het EPDM pakket voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd. Bij de extra opties besteld u dit pakket eenvoudig mee.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het platte dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt tevens lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen voor het afwerken van het dak en het EPDM.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 331M blokhut met overkapping wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 331M blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 331M van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 331M blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De dubbele deur wordt wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de dubbele deur 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de dubbele deur (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten van de dubbele deur kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 331M van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut met overkapping in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of een geimpregneerde vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Let op! Wanneer u kiest om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen, dan ontvangt u een pakket voor het leggen van een vloer in de basis berging en niet voor onder de overkapping.

Fundering

Deze Interflex 331M blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meeg