Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm

Productnummer: KA11075

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 2649,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Samenstelling Sluiten
  • € 2649,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geïmpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Northeim 4 Terragrijs Karibu 369 x 309 x 248 cm

Op zoek naar standaard geverfd tuinhuisje? Northeim 4 is een reeds behandelde tuinhuis met een wanddikte van maar liefst 38mm van Karibu en wordt enkelzijdig gevergd geleverd in de monderne kleur Terragrijs Northeim 4 is vanwege zijn totale oppervlakte perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen en tuingereedschap.

Karibu Verfsysteem

Blokhut 4x3 meter Northeim 4 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd in de kleur terragrijs wat zorgt voor 100% bescherming van het hout. Het speciaal ontwikkelde Karibu verfsysteem zorgt o.a. voor een gekleurde afdichting en bespaart u zowel een hoop geld en tijd, terwijl het hout wordt beschermd voor de komende jaren. De deuren, kozijnen en lijsten van Northeim 4 worden geleverd in de kleur ivoorwit (RAL 1015). De combinatie van terragrijs en ivoorwit geven dit tuinhuisje een fraai uniek karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Northeim 4 in de kleur terragrijs is een houten tuinhuis met een moderne look uit de Woodfeeling collectie van het Duite A-merk Karibu. Tuinhuis Northeim 4 is 369 cm breed, 309 cm diep en heeft een maximale hoogte aan de voorkant van 248 cm. De binnenmaat van deze extra stevige berging is 357 x 297 cm. Tuinhuis Northeim 4 van Karibu kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. Deze berging wordt tevens geleverd met ca 60 mm brede keteldruk geïmpregneerde funderingbalken. 

Daarnaast beschikt deze houten berging over dubbele deuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 173 cm) met ieder 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels. Door de openslaande deuren is Northeim 4 ook uitermate geschikt als tuinverblijf en verlengstuk van uw tuin.

Draai-/kantelramen Ivoorwit voorkant Northeim 4 (extra optie)

Northeim 4 van Karibu Terragrijs wordt standaard geleverd zonder ramen. Als extra optie kunt u 1 of 2 fraaie langwerpig voorgemonteerde draai-/kantelramen (60x170cm), voorzien van echt glas, voor aan de voorkant als extra optie meebestellen. Het draai-/kantelraam die als extra mee kan worden geleverd wordt geleverd in de kleur Ivoorwit en geeft een modern karakter aan deze fraaie tuinhuis in combinatie met terragrijs. Door deze draai-/kantelramen (60x170cm) Ivoorwit mee te bestellen (meerprijs) creeert u extra lichtinval in deze modere berging Northeim 4 van Karibu.

Dak(bedekking)

Northeim 4 van Karibu beschikt over een licht schuin dak (lessenaarsdak) met een dakhelling van 7 graden. Het licht aflopende platte dak zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm dakbeschot en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater is ook een dakgootset van Karibu als extra optie mee te bestellen. De transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting wordt door Karibu geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Dit fraaie tuinhuisje wordt standaard geleverd door Karibu zonder vloer. Houten vloer in tuinhuis Northeim 4? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 4 Terragrijs van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 4 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Northeim 4 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Northeim van Karibu is ook onbehandeld (niet geverfd) leverbaar en met dakaanbouw / overkapping. Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.