Logo Gadero
service

Overkapping plat dak Oslo L Type 2 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
DE12071
ACTIE!
Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer
Met zwarte wanden van potdekselplanken
overkapping_plat_dak_olso_l_type_2_zwarte_wanden
gadero_28_02_2019_2
gadero_28_02_2019_3
gadero_28_02_2019_4
oslohamar_l_type_1_4_1
Per stuk,vanaf

3.999,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
380 cm
Breedte
478 cm
Hoogte
272 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
3.999,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen, Geen rekenwerk

 • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout

 • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen

 • gratis thuisbezorgd

 • Fundering bijbestellen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Blank
Breedte
478 cm
Diepte
380 cm
Hoogte
272 cm

Overkapping plat dak Oslo L Type 2 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe terrasoverkapping met plat dak van glad geschaafd en teruggedroogd Lariks Douglas hout met deels dichte wanden? Deze trendy Oslo L type 2 Lariks / Douglas overkapping van 478 x 380 cm met plat dak en zwarte wanden bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne Lariks Douglas overkapping is perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk wilt genieten van het buitenleven en van uw tuin. De dichte wanden van zwarte potdekselplanken voor de achterkant en zijkant zorgen voor extra beschutting tegen wind en zon.

Afmetingen Terrasoverkapping

Overkapping Oslo L type 2 met plat dak van geschaafd Lariks Douglas hout en zwarte wanden wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Perfect voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met plat dak is 3.8 meter, de breedte is 4.78 meter en de hoogte is 2.72 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks overkapping is 440 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat aan de zijkant tussen de staanders bedraagd 298 cm en aan de voorkant 198 cm.

Dit zeer complete bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, boeidelen rondom en 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden kunnen eenvoudig worden opgebouwd uit de meegeleverde zwarte potdekselplanken, die tevens op maat zijn gemaakt. De zwarte wand voor zijkant kan aan beide kanten van de overkapping worden gemonteerd.

Dakbedekking

Het platte dak van de overkapping bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat, dit oogt veel chiquer dan houten dakplaten. Overkapping Oslo L type 2 478 x 380 x 272 cm met plat dak en zwarte wanden wordt standaard geleverd inclusief EPDM rubberfolie en een ronde Dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Luxe Glaswanden Oslo

Deze overkapping Oslo L type 2 met zwarte wanden is uit te breiden met luxe glaswanden voor tussen de staanders. Deze Lariks Douglas (blank) luxe glaswanden zijn ca. 54 cm dik en worden geleverd met enkel veiligheidsglas, tochtprofielen, stelkozijnenset en vaste roedes. Voor deze Olso L type 2 zijn twee verschillende maten glaswanden beschikbaar. Kies bij de extra opties voor 1 Luxe Glaswand Oslo - 298 x 230 cm voor de zijkant, of voor 1 of 2 stuks Luxe Glaswand Oslo - 198 x 230 cm voor tussen de staanders aan de voorkant.

Op de plattegrond (kijk bij afbeeldingen) van deze Oslo L type 2 vindt u de corresponderende maten tussen de staanders van de overkapping. Zo weet u exact welke maat glaswand u waar kunt plaatsen tussen de staanders in deze Lariks Douglas overkapping.

Tips

Deze modene Lariks Douglas overkapping Oslo L type 2 is ook te krijgen zonder of met blanke dichte potdekselwanden en is uit te breiden met o.a. hekwerk balustrade en / of een dicht tuinhuis gedeelte maken inclusief deur en raam.

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze >klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Maak zelf een overdekte veranda of overkapping van >Lariks Douglas palen of >Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens >dakbedekking toe.

De overkapping oslo is beschikbaar van type 1 t/m 12 met zwarte- en blankewanden.