Gadero klustips

Wij adviseren u altijd met handige stappenplannen en montagetips

Gadero klustips

Easyfix-kerstboomstandaard monteren

Hoe werkt Easyfix?

U ziet ze almaar vaker: de Easyfix-kerstbomen! De gezaagde Easyfix-bomen hebben onder in de stam een kegelvormig boorgat dat precies past op een Easyfix-kerstboomstandaard. U hebt geen gereedschap nodig. U bestelt bij Gadero een Easyfix-kerstboom. Wij zorgen er dan voor dat u een kerstboom met boorgat geleverd krijgt. Zo staat uw kerstboom altijd mooi recht.

Bestel de luxueuze Maxi XL stalen kerstboomstandaard van 59 cm voor grote bomen rond de 3 meter of de gewone kerstboomvoet van 39 cm voor kerstbomen rond de 2 meter van Easyfix samen met uw gezaagde nordmannkerstboom online bij Gadero. Wij zijn al jaren marktleider in de onlineverkoop van kerstbomen van topkwaliteit inclusief levering bij u thuis op een dag waarop het u uitkomt.

Video: hoe werkt de Easyfix-stam en -kerstboomstandaard?

 

Wij leveren gezaagde nordmannkerstbomen optioneel met Easyfix-boorgat, zodat u razendsnel uw echte kerstboom kunt plaatsen zonder gereedschap en zonder gedoe met ingewikkeld materiaal.

Bestel eenmalig uw Easyfix-kerstboomvoet (keuze uit diverse kleuren en soorten) en jaarlijks uw Easyfix-kerstboom en u hebt jarenlang plezier. Het versieren en weghalen van de kerstboom gaat snel én hij staat altijd mooi recht. Profiteer nu van de scherpe prijs van onze nordmannkerstbomen en ontdek het gemak van online bestellen.

Easyfix kerstboom

De stam wordt geboord met een speciale konische boor. Zo krijg je een kegelvormig gat aan de onderkant van de kerstboom. Het maakt zelfs niet uit of de stam volledig recht is. Door deze kegelvorm in combinatie met de bijbehorende kerstboomstandaard zal de boom namelijk altijd recht blijven staan. Het gepatenteerde Easyfix-systeem komt over uit de Verenigde Staten. De techniek is zo uniek, dat zowel de boor als de standaard gepatenteerd zijn. Almaar meer mensen over de hele wereld kiezen voor dit handige systeem. Het boren van de stammen gebeurt alleen door gespecialiseerde bedrijven zoals Gadero. Er is geen extra gereedschap nodig om de boom recht te zetten. U hebt alleen de bijbehorende Easyfix-kerstboomstandaard nodig. Die hebben wij zowel in de vorm van een houten kruis als die van een ronde bak te koop.

Youtube Gadero Hout TV Abonneer u voor doe-het-zelfklusvideo's ook op ons YouTube-kanaal.