Logo Gadero
service

Bitumen Dakshingles beverstaart zwart per 3m2

Productnummer
DE92029
Voor 3m2 dakbedekking
40x9980_13_p01
Per stuk

35,25

incl. BTW

1103 stuks op voorraad
1 tot 3 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig aan te leggen

  • Eenvoudig op maat te maken

  • Relatief goedkope dakbedekking

Specificaties

Materiaal
Bitumen
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart

Bitumen Dakshingles beverstaart zwart per 3m2

Zoekt u bitumen voor uw blokhut met zadeldak of prieel met piramidedak? Deze dakshingles met zogenaamde beverstaart afwerking zijn een redelijk duurzaam, betaalbaar en eenvoudig te monteren alternatieve dakbedekking voor metalen dakpanplaten, aquapan en echte dakpannen.

Met dakshingles als dakbedekking is het dak van uw tuinhuisje of blokhut waterdicht en bestand tegen zowel wind als hoge en lage temperaturen. Met dakshingles in beverstaart vorm komt u altijd goed uit, met deze shingles bekleedt u eenvoudig lastige dakvormen.

De beverstaart dakshingles zijn bij Gadero verkijgbaar in de kleuren zwart, rood en groen

Per pak bedekt u 3 m2 van het dak van uw blokhut of tuinhuisje Voor het monteren van de dakshingles heeft u asfaltnagels nodig, deze worden niet meegeleverd.

Tips

Bij het monteren van de dakshingles moet het dakbeschot droog en glad zijn. De hellingshoek moet het liefst minimaal 15 graden zijn.

Bij het plaatsen van de dakshingles werkt u van onder naar boven. Begin met een omgekeerde shingle als aanvangsstrip. Plaats deze dakshingles op bijvoorbeeld vellingdelen, dubbel lips profielen of Underlayment / OSB plaatmateriaal.