Logo Gadero
service

Wovar Borderrand zwart staal 16 cm hoog, 106 cm lang, 15 mm dik - Flexibel

Productnummer
WV7510-15-160-1060
Mooie, strakke kantopsluiting
Gemakkelijk te buigen in rechte en ronde vormen
kantopsluiting_zwart_border_rand_1
monteren_borderrand_zwart_staal

12,95

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
Details
Lengte
106 cm
Materiaalsoort
Staal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Voor het afscheiden van uw border, gazon of tuinpad

  • Geeft uw tuin een nette uitstraling

  • Makkelijk te buigen tot rechte en ronde vormen

  • Dankzij het schuifsysteem snel te monteren

Specificaties

Materiaalsoort
Staal
Materiaal
Staal
Product type
Borderranden
Kleur
Zwart
Lengte
106 cm
Dikte
1,5 cm

Wovar Borderrand zwart staal 16 cm hoog, 106 cm lang, 15 mm dik - Flexibel

Bent u op zoek naar een nette kantopsluiting voor in uw tuin? Met deze zwart gecoate borderrand van 1.5 x 16 x 106 cm kunt u een mooie afscheiding maken langs uw gazon, border of tuinpad. De borderkant is ook zeer geschikt om langs bestrating, houtsnippers, grind en split te plaatsen. De zwarte kleur van de perkrand zorgt voor een strakke en landelijke uitstraling. Omdat het materiaal flexibel is kan het met de hand gebogen worden tot de gewenste vorm. Zowel ronde als rechte vormen zijn mogelijk. Deze 16 cm hoge zwarte gazonranden zijn dus geschikt voor elke tuin!

Kenmerken zwart stalen borderrand

Deze Wovar borderranden van zwart staal hebben een lengte van 106 cm. Het kliksysteem om de randen aan elkaar te bevestigen is 6 cm, waardoor de effectieve lengte van de kantopsluiting 100 cm is. De pinnen en de kantopsluiting zelf zijn ieder 8 cm hoog. De totale hoogte van de borderrand is dus 16 cm.

De zwarte kantopsluitingen zijn zeer flexibel en kunnen daardoor gemakkelijk met de hand in de gewenste vorm worden gebogen. U kunt de randen in vloeiende lijnen, maar ook in rechte hoeken plaatsen. De borden kantopsluitingen kunt u buigen door een voorwerp van zwaar en recht materiaal, zoals een baksteen, op het buigpunt te plaatsen en zo een hoek te maken.

Monteren zwart gecoate kantopsluiting

Deze zwart stalen borderranden hebben een handig kliksysteem en pinnen die al vastzitten aan de kantopsluiting. Het plaatsen van deze borderrand is dus heel eenvoudig en u heeft er geen losse schroeven bij nodig.

Bereken eerst hoeveel meter border u met deze rand wilt bekleden en graaf vervolgens een sleuf in de grond op de plek waar de rand moet komen. Hanteer daarbij een diepte van ongeveer 13 cm. Daarna kunt u de randen in de sleuf zetten, de stukken aan elkaar klikken en de palletjes ombuigen. Sla vervolgens met een rubberen hamer de pinnen in de grond. Met behulp van een waterpas maakt u de rand recht. Het is desgewenst ook mogelijk om de rand in te korten. Tot slot vult u de sleuf weer met grind of grond en uw borderrand is geplaatst!

Is deze borderrand van zwart gecoat staal niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan eens bij ons volledige assortiment borderranden.

Bijbehorend bij dit product