Blokhut Actie

Bent u van plan om een blokhut te bestellen? U bent niet de enige. En daarom hebben wij de Blokhut Reservering Actie: u bent er zeker van dat uw blokhut beschikbaar is (in het voorjaar raken veel modellen uitverkocht), u bepaalt zelf de leverweek en tot slot hoeft u geen verzendkosten (normaal e99,- voor een blokhut ivm outsized pakket) te betalen.

Blokhut Reservering Winteractie

Blokhutten zijn erg populair bij Gadero. Het komt dan ook wel eens voor dat een bepaald type blokhut, overkapping of tuinhuis zo populair is dat deze uitverkocht raakt tijdens het hoofdseizoen van april tot september. Dat is vervelend voor u en dus ook voor ons. Om dat te voorkomen en u de gelegenheid te geven om te kiezen uit ons complete aanbod, kunt u gebruik maken van de Blokhut Reservering Actie! Let op: u dient voor 22 februari 2019 te bestellen!

Bepaal zelf uw leverweek

U bepaalt in welke week de blokhut wordt afgeleverd, met als uiterlijke datum: week 13 (29 maart 2019). Tot slot, als onderdeel van de actie, betaalt u GEEN verzendkosten wanneer u voor 22 februari 2019 bestelt. 

Bestel nu!

  • Selecteer een prefab blokhut of kant-en-klare overkapping van hout naar keuze en selecteer de gewenste opties;
  • Voeg toe aan uw winkelwagen;
  • Klik op de knop cadeaucoupon en voer de code "blokhutactie" in,
  • Geef bij bestelopmerkingen aan wat de gewenste leverdatum is.

Blokhut reservering actie

Check onze blokhut / overkapping actie voor extra korting op uw tuinhuis van topmerken zoals Tuindeco en Karibu! Ontdek uw ideale kant-en-klare blokhut of overkapping via deze pagina's:

Enorme pakketten van blokhutten

blokhut verpakking U ziet het, een prefab blokhut is een enorm pakket. Vandaar dat wij per 20 februari 2019 bezorgkosten gaan rekenen voor dergelijke kant-en-klare tuinhuizen. Profiteer daarom nu van onze last-call-actie.

*ACTIE niet geldig voor maatwerk blokhutten of overkappingen, alleen voor de prefab sets