Akupanel Wandpanelen Gadero

Uw interieur stijlen, maar ook gelijk de kamer akoestiek verbeteren? Dan is een Akupanel wandpaneel een ideale oplossing! Akupanels zijn verkrijgbaar in verschillende houten kleuren van donker zwart eiken tot een Lichte Es. Omdat de houten latten verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, is er altijd een wandpaneel verkrijgbaar in een overeenkomende kleur en matchend met uw nieuwe Parket, PVC of Laminaat vloer! Liever meer constrast in uw ruimte ga dan voor een tegenoverstelde kleur dan uw vloer.

Wist u dat een Akupanel tot wel 50% van de kamerakoestiek verbeterd? Een akoestisch houten wandpaneel is niet alleen geschikt voor een grote ruimte vanwege de geluidsabsorberende eigenschappen. Maar houten akupanels zijn uitstekend te gebruiken voor kleinere ruimte zoals een werk- of studeerkamer, slaapkamer, muziekkamer of een speelkamer.

Bij Gadero zijn uitsluitend duurzame houten wandpanelen verkrijgbaar van het hoogste kwaliteit. Het hout is afkomstig van verantwoorden bossen en er wordt gerecycled materiaal gebruikt voor het vilt.

Uniek verkrijgbaar bij Houthandel Gadero zijn de Extra lange XL Akupanel van het merk Floer. Met een uniek lengte van 3 meter wordt bijna elke muur van beneden tot boven gevuld met de akoestische houten latten. De 3000 mm lange en 600 mm brede panelen zijn eenvoudig en gemakkelijk te monteren. In de breedte zijn er geen onderbrekingen zichtbaar vanwege de consistente opbouw van de houten wandpanelen.

Een extra groot voordeel is dat de 3 meter Akupanel Wandpanelen van Floer eenvoudig te monteren.
Om de wandpanelen te bevestigen aan een muur kan dit met Hightack Kit of stevig vast worden geschroefd. 
Wij helpen u graag met instructies "Hoe plaats je een akupanel?" op ons Gadero TV Blog pagina. 
Of kijk hieronder hoe Gerben de Floer houten wandpanelen vakkundig en eenvoudig monteert! 

Eerst een Akupanel in het echt bekijken? Bestel eenvoudig en snel een proefmonster via de productpagina van de gewenste kleur/design! Liever een groot formaat in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom gevestigd in Breukelen nabij Utrecht (Nederland). Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op! 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode