Logo Gadero
service

Embadecor transparante blokhut beits teak 2,5 liter

Productnummer
DE15109
Transparante beits
Teak
embadecor_teak
soren_glad_behandeld_1
Per stuk

76,95

incl. BTW

22 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Waterafstotende beits

  • Geschikt voor alle houtsoorten

Specificaties

Kleur
Bruin

Embadecor transparante blokhut beits teak 2,5 liter

Zoekt u een teak kleurige beits voor uw tuinhuis? Gebruik deze blokhut beits Teak voor een langere levensduur van uw blokhut. Deze Teak beits bevat bestanddelen die verkleuring en aantasting tegen gaat. Ook maakt deze beits het hout waterafstotend. De beits wordt geleverd in een pot van 2,5 liter. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut, kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Bescherming

Een ander voordeel van de beits is de bescherming tegen alle weersomstandigheden. De beits bladdert niet af en is dus de maximale bescherming van uw tuinverblijf. U kunt de blokhut beits Teak goed gebruiken om geïmpregneerd hout te behandelen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten beits van beits voor tuinhuis en blokhut met elkaar te mengen, zo kunt u altijd de perfecte kleur voor uw blokhut of tuinhuis creëren.

Behandelen

U kunt de beits het beste aanbrengen met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Om ervoor te zorgen dat de hele plank beschermt is tegen water dient u de veer en groef ook te behandelen. Dit voorkomt ook dat er kleurverschil ontstaat als de planken uitzetten of inkrimpen. Het is belangrijk om de groef en veer te behandelen voordat de blokhut geplaatst wordt, hierna zijn deze onderdelen namelijk niet meer te bereiken. De planken zijn het best te behandelen in een droge ruimte. U hoeft dan niet bang te zijn dat de planken gaan uitzetten en de de blokhut beits Teak hecht zich dan beter.

Beitsen

Door de planken te voorzien van twee dunne lagen beits zorgt u ervoor dat de planken egaal behandeld worden. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat. Daarnaast kunt u dan voorkomen dat planken moeilijker te monteren zijn. Ook bij het behandelen van de veer en groef dient u hier rekening mee te houden. Bij een te dikke laag beits kan het zijn dat de onderdelen minder makkelijker in elkaar schuiven. Na het beitsen van de planken kunt u ze het beste liggend te drogen. Dit doet u door ze te stapelen en met dunne latjes van elkaar te scheiden. Na het plaatsen van de blokhut kunt u deze nog een keer behandelen voor de beste bescherming.

Tip: gebruik deze transparante houtbeits als onderlaag en behandel het tuinverblijf vervolgens met een Beits dekkende beits voor blokhut en tuinhuis, zie bijbehorende producten rechts.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.