Logo Gadero
service

Embadecor transparante blokhut beits Kastanje 2,5 liter

Productnummer
DE15113
Transparante beits
Kastanje
embadecor_kastanje
embalan_kastanje

76,95

incl. BTW

36 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Waterafstotende beits

  • Geschikt voor alle houtsoorten

Specificaties

Kleur
Bruin

Embadecor transparante blokhut beits Kastanje 2,5 liter

Voor een optimale bescherming van uw tuinverblijf, bijvoorbeeld tuinhuis of blokhut, adviseren wij om deze te behandelen met blokhut beits. Deze transparante beits Kastanje geeft uw tuinverblijf een langere levensduur. Houtbeits bevat een stofje dat zorgt dat het hout minder snel verkleurt. De beits wordt geleverd in een pot van 2,5 liter. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Weerbestendig

Ook gaat de transparante beits Kastanje het aantasting van het hout tegen en maakt deze beits uw tuinhuis of blokhut waterafstotend. De beits bladdert niet af en is UV-stabiel. U kunt de beist gebruiken om bijvoorbeeld geïmpregneerd hout te behandelen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende beitsen met elkaar te mengen, zodat u altijd de perfecte kleur heeft voor uw tuinhuis of blokhut. Al met al is dit de maximale bescherming voor uw tuinhuis tegen alle weersomstandigheden.

Behandelen

Een kwast, blokkwast of kleine vachtroller zijn het beste verfgereedschap om de beits mee aan te brengen. Bij het behandelen van het blokhutprofiel is het van belang om de veer en groef ook mee te nemen. Zo zorgt u ervoor dat de hele plank weerbestendig is. Daamaast ziet u straks geen verschil in kleur als het hout uitzet of krimpt. Het is niet mogelijk om de veer of groef te beitsen nadat de blokhut geplaatst is. Het is daarom aan te raden de planken voor montage te beitsen. Voor het beste resultaat kunt u de planken het best in een droge ruimte behandelen. Zo zorgt u ervoor dat de planken niet kromtrekken en kan de Transparante beits Kastanje zich beter hechten.

Beschermen

Om een mooi en egaal eindresultaat te krijgen kunt u de beits beter in twee dunne lagen aanbrengen. Dit werkt niet alleen makkelijker, maar zorgt er ook voor dat de planken makkelijk te plaatsen zijn. Een dikke laag beits, bijvoorbeeld bij de veer en groef, kan ervoor zorgen dat de planken moeizaam in elkaar schuiven. Als u klaar bent met beitsen kunt u het blokhutprofiel het beste liggend laten drogen. Dit doet u door de planken te stapelen met een dun latje ertussen, om de voorkomen dat de planken aan elkaar vast blijven zitten. Als de blokhut eenmaal geplaatst is kunt u hem nog een keer behandelen voor optimale bescherming.

Wij adviseren om de transparante beits te gebruiken als onderlaag en vervolgens behandel je het hout met een dekkende beits voor blokhut en tuinhuis, zie bijbehorende producten rechts.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.