Logo Gadero
service

Embadecor Transparante blokhut beits Dennengroen 2,5 liter

Productnummer
DE15112
Transparante beits
Dennengroen
embadecor_dennengroen
Per stuk

76,95

incl. BTW

12 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Waterafstotende beits

  • Geschikt voor alle houtsoorten

Specificaties

Kleur
Groen

Embadecor Transparante blokhut beits Dennengroen 2,5 liter

Zoekt u een A-kwaliteit houtbeits voor uw blokhut of tuinhuisje? Bekijk dan deze transparante beits Dennengroen voor een lange levensduur van uw tuinverblijf. Deze beits bevat een specifiek bestandsdeel die verkleuring en aantasting tegengaan. Ook maakt deze beits uw tuinverblijf waterafstotend. De beits zit in een pot van 2,5 liter. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut, kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Weersbestendig

Een ander pluspunt van de beits in het Dennengroen is de bescherming tegen alle weersomstandigheden. De beits bladdert niet en is dus de beste bescherming voor uw tuinverblijf. De beits is heel geschikt om geïmpregneerd hout mee te behandelen. Daarnaast is het mogelijk om Embadecor beits onderling te mengen, zo kunt u zelf de beste kleur voor uw blokhut samenstellen.

Behandelen

Voor het beste resultaat kunt u de beits aanbrengen met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Het is van belang dat u niet alleen de plank, maar ook de veer en groef behandelt. Zo zorgt u ervoor dat de hele plank weerbestendig is. Daarnaast heeft u dan ook geen last van verschil in kleur, mocht het hout uitzetten of krimpen. Als de blokhut eenmaal geplaatst is heeft u niet meer de mogelijkheid om de veer en groef te behandelen. Het is daarom aan te raden dit voor de montage te doen. Daarnaast kunt u de planken het beste in een droge ruimte beitsen, om het uitzetten van het hout te voorkomen en zodat de Beitz transparante beits Dennengroen zich beter kan hechten.

Beschermen

Voor een egale uitstraling kunt u het blokhutprofiel beter van twee dunne lagen beits voorzien, dan dat u één dikke laag toebrengt. Dit geeft niet alleen een mooier eindresultaat, het zorgt er ook voor dat de planken makkelijk te monteren blijven. Dit is ook iets om op te letten bij het beitsen van de veer en groef. Als hier een te dikke laag beits op komt, dan kan het zijn dat ze moeilijker in elkaar te schuiven zijn. Na het beitsen van het blokhutprofiel kunt u deze het beste liggend laten drogen. Stapel ze op en doe tussen elke laag een paar dunne latjes, zodat de planken niet aan elkaar drogen. Na het plaatsen van de blokhut heeft u nog de mogelijkheid om hem nog een keer te behandelen voor extra bescherming.

Tip: gebruik de transparante beits als onderlaag en behandel het tuinverblijf vervolgens met een dekkende beits voor tuinhuis en blokhut, zie bijbehorende producten rechts.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.