Logo Gadero
service

Terrastegels Soft Comfort

Bestel nu deze fraaie Soft Comfort terrastegels van Excluton mét beschermende coating. Deze populaire tegels voor in de tuin zijn de absolute nummer één keuze betontegels op het gebied van prijs kwaliteit verhouding. De tegels zijn duurzaam, onderhoudsarm en voelen zijdezacht aan. Hierdoor is het prettig om met blote voeten over deze tegel te lopen. Met deze Soft Comfort tegels van Excluton haalt u gegarandeerd voordelig een kwaliteitstegel in huis! Gadero is uw officiële dealer van deze hoogwaardige, gecoate Softcomfort betontegels. Kies uit meer dan 100 soorten en maten binnen deze populaire lijn. 

Koop hier deze prachtige en praktische betontegels van Excluton uit de Soft Comfort lijn. De Soft comfort lijn staat bekend om zijn zachte oppervlak. De tegels voelen zijdezacht aan. Dit is dan ook waar de naam Soft Comfort vandaan komt. Doordat het oppervlak zeer zacht is, zijn deze tegels bij uitstek geschikt om met blote voeten overheen te lopen. De tegels zijn voorzien van een beschermende coating zodat u er lang van kan genieten.

Alle Afmetingen Soft Comfort Tegels

Bij ons kunt u terecht voor alle beschikbare maten Soft Comfort tegels. Zo hebben wij maten variërend van zeer grote maten zoals de Soft comfort 80x80 of de Soft Comfort 60x120, die zich uitstekend lenen voor een terras met een groot oppervlak. Voor de tuinen met een kleine tot gemiddelde afmeting hebben wij de Soft Comfort 30x60 of de 60x60 Soft Comfort tegel. En voor een terras met een klein oppervlak kunt u ook bij ons terecht voor de Soft Comfort 20x30 tegels. Al onze tegels zijn in vele kleuren beschikbaar. De meest gekozen kleuren zijn de Soft Comfort Nero, Soft Comfort Grigio, de Soft Comfort Giallo en de Soft Comfort Ivory.

Tuintegels met Impregnering

Al onze Soft Comfort tegels beschikken over een speciale coating. Deze coating verduurzaamd deze terrastegels aanzienlijk en maakt ze onderhoudsarm. Door deze impregnering zijn de tegels zeer eenvoudig schoon te maken en te houden. Als u deze tuintegels regelmatig veegt, heeft groene aanslag geen kans om zich aan het oppervlak te hechten. 

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden.