Logo Gadero
service

Sierbestrating Antwerpen

U heeft bij Gadero de keuze uit een ruim assortiment met meer dan 1000 verschillende artikelen sierbestrating: AbbeystonesKeramische TegelsSplit en GrindStapelblokkenWaaltjes en Klinkers en nog veel meer! Wij leveren ook alle bijproducten mee zoals: zand, opsluitbanden, voegmortel, steenlijm, grindmatten, hydroblob en tuinaarde. Wij bezorgen grote partijen in Antwerpen bij u thuis tot aan de deur middels groot transport. Kleine bestellingen versturen wij met een koeriersdienst.

Gadero is uw sierbestrating specialist in Antwerpen! Wij bezorgen in grote steden en dorpen in de provincie Antwerpen zoals: Turnhout, Mechelen, Antwerpen en nog veel meer.

Bestrating bezorgen in Antwerpen

Wij bezorgen sierbestrating in heel Antwerpen gemiddeld binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Let voor u bestelt er wel op of er een vrachtauto in uw straat kan lossen. Mocht u hierover twijfelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons klantenteam helpt u graag met het vinden van een oplossing. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur op 03 - 808.1789.