Logo Gadero
service
Gadero TV

In de tuin van Jochen Otten

Joanie
Geschreven doorJoanie
Geplaatst06/05/2023

Wij van Gadero zijn in de tuin van niemand minder dan Jochen Otten geweest. Jochen Otten is een Nederlandse comedian die je misschien wel kent van het programma ‘Sluipschutters’ op NPO3. Jochen was op zoek naar een overkapping voor in zijn tuin. En niet zomaar één, maar eentje op maat. Zo was hij er zeker van dat het goed bij hem en zijn tuin zou passen. Tijdens zijn zoektocht naar zijn perfecte overkapping kwam hij Gadero tegen. En zo hebben wij Jochen geholpen met het creëren en monteren van zijn overkapping met extra’s!

In de tuin van Jochen Otten
play video

In deze video kun je zien hoe Gerben de overkapping in elkaar zet, onder het toekijkende oog van Jochen. Het is maatwerk, dus Jochen wilde er ook zeker van zijn dat het allemaal goed liep. Wij denken dat het uiteindelijk een fantastische overkapping op maat is geworden, gemaakt van prachtig Red Class Wood. Als basis is hiervoor de overkapping Odense gebruikt. Ben jij ook benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de video.

Wil jij ook een overkapping op maat net als Jochen? Neem dan contact op. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Gadero TV
In de tuin van Rico VerhoevenIn deze Gadero TV gaan we aan de slag bij Rico Verhoeven. Op zijn Instagram kun je een glim van zijn drukke bestaansleven vangen. Tussen trainen, acteren en samenwerkingen door wil ook Rico kunnen genieten van zijn tuin. Alleen stond er in zijn mooie tuin nog een verouderde schutting. Het werd tijd voor een nieuwe die helemaal bij Rico past. Op zoek naar een nieuwe schutting kwam Rico Gadero tegen en was zijn keuze al snel gemaakt. Hierover zegt Rico Verhoeven het volgende: “Als ik iets doe of iets zoek dan wil ik natuurlijk het beste. Dus ik kijk naar ontzorging, prijs kwaliteit en de hele combinatie ervan. En dan ga je kijken naar wat jullie al gedaan hebben. Het ziet er allemaal fantastisch uit en de kwaliteit is top! De maakt de keuze een stuk makkelijker.” Benieuwd naar deze schutting? Lees snel verder! Benodigdheden: Afstandhouders Accuboor Boortje Blokkwast Zaag
Gadero TV
In de tuin van Arielle DanniqueIn deze aflevering gaat Gerben aan de slag in de tuin van Arielle Dannique. Arielle is al een aantal jaren actief op haar instagram-account @arielledannique waarop ze haar liefde voor fotografie en mode deelt. Sinds kort heeft Arielle ook een nieuwe interesse, namelijk haar nieuwe huis! Alleen ontbrak in haar tuin nog een belangrijk onderdeel, een schutting! Arielle gaf aan dat ze graag een zwarte schutting in de tuin wilt, maar met welk profiel? Uiteindelijk is haar keuze gevallen op de Deens Rabat triple blokprofiel. Benieuwd naar deze schutting? Lees snel verder!