#264 Hoe plaats je een akupanel?

In deze aflevering van Gadero TV laat Gerben u zien hoe u een akupanel bevestigd. Benieuwd hoe hij dit doet? Lees dan snel verder!

Akupanel wandpanelen

In deze video plaatst Gerben akupanel, ook wel wandpanelen genoemd, in onze showroom in Breukelen. Deze akupanel verbetert de akoestiek in de desbetreffende kamer. Daarnaast hebben ze een gaaf design met smalle houten latjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk van donker zwart eiken tot lichte Es. Het hout is afkomstig van verantwoorden bossen en het vilt is gemaakt van gerecycled materiaal.

Voordelen akupanel

Onze akupanelen hebben meerdere voordelen. Een akupanel verbeterd de kamerakoestiek tot wel 50%. Hierdoor zal het galmende effect in uw woning verminderen. Naast dat de akoestiek wordt verbeterd zijn de wandpanelen ook prachtig om te zien. Een akupanel is niet alleen geschikt voor een grote ruimte, maar is ook te gebruiken voor kleinere ruimtes zoals, woonkamer, werk- of studeerkamer, slaapkamer of speelkamer. Deze panelen hebben een lengte van 3 meter en daardoor kunnen ze bijna elke muur van beneden tot boven bekleed worden.

Stappenplan voor akupanel plaatsen

Akupanel interieur

De akupanels zijn verkrijgbaar vijf kleuren, namelijk lichte Es, onbehandeld Eiken, Mokka zwart Eiken, Mahonie Naturel en lichtbruin Noten. Hierdoor is er altijd een wandpaneel die matched met uw nieuwe Parket, PVC of Laminaat vloer. U kunt kiezen voor een wandpaneel die een overeenkomende kleur heeft met u vloer, maar u kunt ook voor een tegenovergestelde kleur gaan voor meer contrast.

Materialen en gereedschappen voor een akupanel

Materialen

Gereedschappen

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw interieur? Bekijk onze binnenvloeren assortiment.

Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram