Logo Gadero
service

Excluton Romano stenen

Bestel bij Gadero uw nieuwe oprit bestrating, tuin bestrating. De Excluton Roman stenen zijn voor veel projecten te gebruiken. Zo is het ook mogelijk om er lage muurtjes en verhoogde borders van te maken. Niet voor niets is de Excluton Romano collectie ontzettend populair. Wij bieden het hele Romano assortiment van Excluton aan.

Voor een strakke afwerking in uw tuin of oprit kiest u de strakke Romano klinkers 11 x 33 x 8 cm. De strakke klinkers zijn verkrijgbaar in Excluton Romano zwart, Romano bruin en 2 verschillende soorten grijs. Kortom; De Excluton Romano stenen zijn strakke klinkers die meegaan met de tijd.

Romano Antico getrommelde stapel stenen

Naast de strakke Romano klinkers bieden wij ook de trommelstenen aan. Met de trommelsteen van Excluton is het mogelijk om muurtjes of borders te maken in uw tuin. Hierdoor krijgt uw tuin meer diepte. De Romano Antico’s van Excluton zijn beschikbaar in 3 verschillende kleuren namelijk de Romano Antico Grezzo, Romano Antico Grigio en de Romano Nero. Deze te gekke stapel stenen zijn alleen verkrijgbaar is 11 x 33 x 8 cm. De Romano Antico stapel stenen geven u het mooiste van 2 werelden, moderne kleuren in een machinaal verouderde steen.

Gadero is uw vertrouwde adres voor sierbestrating. We bieden een groot assortiment Excluton producten aan. We bezorgen uw Excluton producten binnen 2 tot 7 werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen. Klik hier voor meer informatie over onze bezorging.