Cliff Walling Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm

Productnummer: GL72233 Verouderde muurelementen, creëer een nostalgisch tuinmuurtje

€ 4,10 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Cliff Walling Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm

De Cliff Walling stenen in de kleur antraciet zijn Gekloofde ofwel gekliefde betonnen muurelementen. Ook zijn de stenen getrommeld. Getrommeld houdt in dat de stenen zijn verouderd in een grote centrifugetrommel. In deze trommel worden kleine beschadigingen aangebracht aan de stenen. Dit zorgt ervoor dat de stenen er verouderd uit komen te zien. De voorzijde van de muur elementen is gekliefd / gekloofd. Dit houdt in dat deze zijde een ruw oppervlak heeft en dat het natuursteen wat in het beton verwerkt is, mooi naar voren komt.

Met deze Gardenlux muurelementen legt u zeer eenvoudig een mooie bloembak, verhoogde border of bijvoorbeeld een vijferafscheiding aan. Ons advies is om de stapelblokken aan elkaar te verlijmen met speciale Gardenlux steenlijm zodat het muurtje stevig blijft staan en de stapelstenen niet kunnen verschuiven. De muurelementen zijn verkrijgbaar in de afmetingen: 55 x 20 x 6,5 cm. Zie onderstaande video voor leginstructies:

 

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
cliffwalling antraciet gekloofd Cliff Walling Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm Verouderde muurelementen, creëer een nostalgisch tuinmuurtje Op voorraad
€ 4,10 Per stuk incl. btw