Blokhut Ollie 731 x 498 x 283 cm - Prefab Woning Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE2632 Nu met dubbel glas, dakshingles en gratis bezorging   |   8 te openen ramen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 9.277,25 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Wanden
Wanden
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Deuren & Ramen Pakket
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 9.277,25 Standaardproduct Blokhut Ollie 731 x 498 x 283 cm - Prefab Woning Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ollie 731 x 498 x 283 cm - Prefab Woning Wanddikte 70 mm

 • Geleverd met Dubbel Glas & 48 m2 Dakshingles Recht
 • Prefab vakantiebungalow, tuinkantoor of zorgwoning van hout
 • Inclusief Houten Vloer 27mm & Fundering
 • Met dakplanken 27mm (ideaal voor isolatie)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Ollie 731 x 498 x 283 cm - Prefab Woning Wanddikte 70 mm

Blokhut Ollie is een royale prefab houten woning met kleine luifel / overkapping, drie apparte vertrekken, drie te openen ramen inclusief dubbel glas en een mega wanddikte van 70 mm. Door deze enorme dikke wanden zijn de houten wanden eigenlijk al geisoleerd. Bij de standaard prijs zitten dakshingles, deurbeslag, raambeslag, 27 mm houten vloerplanken met fundering. De opbouwtekeningen met bevestigingsmaterialen wordt ook standaard meegeleverd. Deze blokhut Ollie behoort tot de 7 x 5 meter blokhut modellen.

NU TIJDELIJK GRATIS THUISBEZORGD.

Mogelijk toepassingen voor blokhut Ollie:

 • zorgwoning (mantelzorgwoning)
 • luxe hobbyruimte (atelier of werkruimte)
 • vakantiewoning
 • bungalow / kantoor bij huis
 • fotostudioruimte
 • nagelstudio of massagesalon

Dit model is zeer compleet met overdekte luifel, ruimte voor douche / toilet, huiskamer en slaapkamer. Dus wilt u een houten bungalow of mantelzorgwoning kopen? Ontdek dan houtbedrijf Gadero, het adres voor luxe houtbouw met gunstige Thuiswinkel.org service- en leveringsvoorwaarden.

Afmetingen

Deze blokhut Ollie met veranda heeft een breedte 7.31 meter, een diepte van 4.98 meter, een nokhoogte van 283 centimeter en een deurhoogte inclusief kozijn van 202 centimeter. De houtdikte van deze fantastische houten blokhut is 7 centimeter. Het glas wat bij deze luxe blokhut wordt geleverd is dubbel glas. De dubbele deur is inclusief kozijn 162 cm breed. De binnen deuren zijn 86 cm breed en 202 cm inclusief kozijn. De deuren worden met losse roedes geleverd. De ramen zijn alle 3 te openen en zijn 69 x 123 cm en 53 x 54 cm inclusief kozijn. Er wordt een vloer meegeleverd van 27 mm dik. De dakplanken zijn 27 mm dik waardoor deze zeer geschikt zijn voor isolatie. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 731x498 cm
Funderingsmaat 711x478 cm
Wandhoogte 223 cm
Nokhoogte 283 cm
Luifel voorzijde 136 cm
Ramen 2 (64x144) 1 (50x50)
Deuren 1 (160x198) 2 (85x198)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 39,6 m²
Inhoud 65,5 m³
Oppervlakte (m²) 31,4 m²

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Ollie te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 6 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Ollie. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Maak uw tuinhuis compleet

Uw tuinhuis + overkapping maakt u helemaal af met een houten vloer of met bestrating onder uw luifel. Kies uit abbeystones in wildverband grijs, zwart of sierra kleur bijvoorbeeld. Ook mogelijk is een vloer van onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels te maken. Onze waaltjes in zwart of genuanceerde kleur zijn ook populair voor onder uw terrasoverkapping. Eveneens leveren wij een groot assortiment loungesets en houten tuinmeubelen voor uw overdekte terras.

Fundering

Deze blokhut/berging Ollie is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Plaats de funderingsbalken op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dak(bedekking)

Blokhut Ollie van Tuindeco wordt standaard geleverd inclusief 48m2 Dakshingles Recht Zwart. Via de extra optie kunt u kosteloos nog naar wens kiezen uit andere kleuren Rechte Dakshingles waaronder Rood, Groen of Blauw. Voor een kleine meerprijs is het tevens mogelijk om te kiezen uit andere varianten Dakshingles en kleuren. Kies bijvoorbeeld uit Beverstraat in de kleur rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Duurzamere vorm van dakbedekking plaatsen op het zadeldak van houten tuinhuis Ollie? Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Dakpanprofielen platen in diverse kleuren of Aqua-pan platen (lichtgewicht). 

Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren wij op de brede windveren (extra optie) mee te bestellen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak is het tevens mogelijk om complete dakgootsets mee te bestellen. Kies uit een kunststof dakgootset 100mm of een 125mm dakgootset in verzinkt. Complete dakgootsets worden altijd geleverd inclusief geimpregneerde gootplank.

Let op! De kleur van de brede windveren en geimpregneerde gootplank kan iets afwijken van de kleur van het onbehandelde hout van de blokhut.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Ollie kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Ollie. Deze Starterset / starterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles worden niet standaard meegeleverd. U dient hiervoor de starterset als extra optie mee te bestellen.

Luxe ramen en deuren

Tegen een meerprijs ontvangt een luxe ramen en deuren. De verschillen met de standaard deuren en ramen is:

Deurkozijndikte: 54 cm (standaard 42 mm)
Raamopening systeem: Draai-kiep, 1-hand systeem (standaard draai-kiep, 2-hand systeem)
Deur slot: 3-punts slot (standaard cilinder slot)

Afmetingen pakketten

Deze blokhut wordt geleverd in 3 pakketten met de onderstaande afmetingen(l x b x h):

Pakket 1 600 x 114 x 65 cm            1350 kg
Pakket 2 600 x 114 x 66 cm            1350 kg
Pakket 3 600 x 114 x 64 cm            1350 kg

Voorraad informatie

Van dergelijke grote blokhutwoningen hebben wij altijd 1 op voorraad. Nieuwe aanvoer van dergelijke grote prefab tuinhuizen duurt circa 6 tot 7 weken. Bestel dus altijd op tijd.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 70 mm, Overkapping 7 meter breed

Verder kijken blokhut ca 7x4 meter


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Isolatie tip Blokhut - Tuinhuis Ollie Sfeer Blokhut Ollie 731 x 498 x 283 cm - Prefab Woning Wanddikte 70 mm Nu met dubbel glas, dakshingles en gratis bezorging   |   8 te openen ramen Ruim op voorraad
€ 9.277,25 per stuk incl. btw