Logo Gadero
inspiratieservice

Blokhut Big Llanes 590 x 530 x 358 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE11478
Kan gespiegeld opgebouwd worden
Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren
blokhut_big_llanes
blokhut_big_llanes_bovenaanzicht_beneden
blokhut_big_llanes_bovenaanzicht_boven
blokhut_big_llanes_plattegrond
blokhut_big_llanes_vooraanzicht
blokhut_big_llanes_zijaanzicht_links
blokhut_big_llanes_zijaanzicht_rechts
blokhut_big_llanes_achteraanzicht
Per stuk,vanaf

10.349,25

incl. BTW

3 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
530 cm
Breedte
590 cm
Hoogte
358 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Dakbedekking Puntdak
10.349,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met bovenverdieping

 • Dubbel Glas

 • Inclusief houten vloer + fundering

 • Ruime blokhut met 2 verdiepingen en 3 aparte kamers

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Exclusief Dakbedekking

 • Starterset niet inbegrepen

Specificaties

Gewicht
2400 kg
Wanddikte
44 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
590 cm
Diepte
530 cm
Hoogte
358 cm

Blokhut Big Llanes 590 x 530 x 358 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 44 mm

Blokht Big Llanes is de grote broer van Blokhut Llanes en is met 590 cm breed exact 100 cm breder dan zijn kleine broertje. Net als Llanes biedt Big Llanes 4 verschillende kamers die pefect dienen als vakantiehuis, mantelzorghuis of als ruim tuinkantoor. Door de extra ruime afmeting biedt Blokhut Llanes net iets meer ruimte in de grote voorkamer, grote achterkamer en extra kamer op de bovenverdieping. Big Llanes is met zijn ruime afmetingen, indeling met 3 aparte kamers beneden, 1 kamer op een bovenverdieping en dikke wand van 44mm perfect als houten woning. Blokhut Big Llanes is 590 cm breed, 530 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 358 cm.

Blokhut Big Llanes is naast zijn kleine broer Llanes een varriant op het ontwerp van de populaire Blokhut Berlijn. Enkel de indeling met zijramen en enkele dichte deuren in de woning is iets anders ingedeeld, waardoor Blokhut Big Llanes praktischer gebruikt kan worden als houten vakantiewoning. Daarnaast wordt Blokhut Big Llanes standaard geleverd met Aquapan Antraciet (lichtgewicht platen) voor een hoogwaardige afwerking voor het zadeldak.

Blokhut Big Llanes met zadeldak biedt met zijn bovenverdieping en 3 aparte kamers kamers op de benedenverdieping vollop mogelijkheden als houten vakantiewoning, mantelzorgwoning of tuinkantoor. Aan de voorkant van Blokhut Big Llanes bevindt zich een luifel die nog eens 70 cm extra diepte geeft. Onder de ca. 70 cm diepe luifel kunt u een tuinbank plaatsen, zodat u heerlijk beschut van het buitenleven kunt genieten. De totale diepte van deze houten vakantiewoning komt daarmee op ca. 600 cm. Deze houten woning Big Llanes valt onder de ca. 45 mm wanddikte blokhut modellen.

Blokhut Big Llanes - wanddikte 44 mm en dubbel glas

Tuinhuis Big Llanes beschikt aan de voorkant over een dubbele deur. Blokhut Big Llanes is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 44 mm. Door de dubbele deur heeft houten berging Big Llanes een ruime doorgang voor al uw grote meubelen. Blokhut Big Llanes wordt geleverd met een groot vast raam aan de voorkant, een vast raam aan de zijkant, twee vaste ramen aan de zijkant in de achterkamers een klein vast raam op de bovenverdieping. De dubbele deur en 4 vaste ramen worden standaard geleverd met dubbel glas en losse roedes.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 590x530 cm + Luifel 70 cm
Funderingsmaat 570x510 cm
Nokhoogte 358 cm
Ramen 3 Vast (138x92) en 1 (77x92)
Deuren 1 Dubbele Deur (162x186) en 2 Enkele Deuren (92x186)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakoppervlak 40.8 m²
Inhoud 87.2 m³
Oppervlakte (m²) 29.1 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor tuinhuis Big Llanes kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Indien u door ons uw blokhut Big Llanes laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen groen en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 12 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten berging Big Llanes is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen en raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Blokhut Big Llanes wordt standaard geleverd met houten vloer (19mm) en fundering voor de houten vloer. Omdat de blokhut standaard wordt opgebouwd op de meegeleverde vloer hoeft u geen extra funderingsbalken te plaatsen.

Dakbedekking

Blokhut Big Llanes wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse andere kleuren en patronen tegen een kleine meerprijs. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Big Llanes kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Afmetingen

Blokhut Big Llanes beschikt over een dubbele deur aan de voorkant met glas waarmee u in de voorkamer komt. De voorkamer is ca. 590 x 341 cm. In de royale voorkamer bevinden zich twee vaste ramen, een aan de voorkant en een aan de zijkant. De dubbele deur en twee ramen zorgen voor veel lichtinval in de voorkamer. Via twee enkel dichte deuren bereikt u twee aparte achterkamers. De grootste achterkamer is ca. 374 x 210 cm en de kleine achterkamer is ca. 183 x 210 cm. Beide kamers beschikken over een vast raam voor lichtinval. Via een houten trap vanuit de voorkamer bereikt u via een open luik de bovenverdieping die met zijn afmetingen van ca. 590 x 210 cm ruimte biedt voor bijvoorbeeld een bed. Aan de achterkant van de bovenverdieping bevindt zich nog een klein vast raam, wat zorg voor lichtinval. Kortom, blokhut Big Llanes biedt met zijn unieke indeling vollop mogelijkheden en biedt ten opzicht van zijn kleine broetje Blokhut Llanes net wat meer ruimte voor grote meubelen en bedden.

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 490 x 530 cm? Kies dan voor blokhut Llanes. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 490 x 530 cm met een iets andere indeling en aparte deur aan de buitenkant voor de achterkamer? Kies da

Bijbehorend bij dit product