Logo Gadero
inspiratieservice

Blokhut Aanbouw 160 x 220 x 185 cm Wanddikte 28mm

Productnummer
DE11250
Creëert extra bergruimte naast uw blokhut
Blokhutaanbouw28mmvoorkant
Blokhutaanbouw28mmzijkant
Blokhutaanbouw28mmzijaanzicht
Blokhutaanbouw28mmbovenaanzicht
Blokhutaanbouw28mmgei_mpregneerd
28mm_Storage_painted
Blokhutaanbouw28mmplattegrond
schermafbeelding_2018_01_22_om_155444
Per stuk,vanaf

780,25

incl. BTW

45 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
220 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
185 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Funderingsbalken met afwatering
780,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kan gespiegeld opgebouwd worden

  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

  • 28 mm dikke blokhutprofielen

  • Handige aanbouw

Specificaties

Gewicht
187 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
160 cm
Diepte
220 cm
Hoogte
185 cm

Blokhut Aanbouw 160 x 220 x 185 cm Wanddikte 28mm

Wilt u extra berging creëren aan de zijkant van uw blokhut of tuinhuis? Met deze houten >blokhut 2x2 meter met aanbouw verlengt u uw blokhut en daarmee de mogelijkheid tot het opbergen van tuingereedschap of fietsen.

Afmetingen

Deze blokhut aanbouw van onbehandeld Noord-Europees vuren hout met de afmeting 160 x 220 x 185 cm heeft een wanddikte van 2.8 cm. Het schuine dak van de blokhutaanbouw, ook wel lessenaarsdak gemoemd, zorgt voor een mooi afwatering. De funderingsmaat van deze handige houten zijaanbouw is 150 x 200 cm. De handige blokhut aanbouw beschikt over een dichte deur van incl. kozijn van 83 x 158 cm. De nokhoogte bedraagt 185 cm op het hoogste punt.

Inclusief

Dit zijberging wordt standaard geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Naar wens is deze blokhut aanbouw 28 mm uit te breiden met diverse extra opties waaronder een houten vloer (18 of 27 mm), dakbedekking, dakgootset 65mm, diverse funderingsbalken, extra wandlaag (1 rij blokhutprofiel extra), ventilatieroosters, beits of carefree protect en kit voor dakbedekking.

Standaard bij blokhut Aanbouw

Deze blokhut Aanbouw met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Aanbouw te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 2 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor een langere levensduur van uw berging bevelen we aan voor goede ventilatie te zorgen. U kunt dit creeren door ventilatieroosters te plaatsen in uw blokhut. U plaatst 1 ventilatieroosten boven in de wand en 1 ventilatierooster in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie.

Maatwerk

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.