Zelfbouw Dubbel Rabat Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 x 180 cm voor gleufpalen

Productnummer: DV15707-21-145-2000 2-zijdige zichtzijde   |   Duurzaamheidsklasse 1   |   Ook voor Zelfbouw systeem

€ 21,45 € 19,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 72 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Zelfbouw Dubbel Rabat Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 x 180 cm voor gleufpalen

  • 2-zijdig gelijkt aanzicht
  • Geheel dichte schutting
  • Fraai af te werken met afdeklat
  • Glad geschaafd

Zelfbouw Dubbel Rabat Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 x 180 cm voor gleufpalen

Dit dubbel rabat van Bankirai hardhout wordt toegepast bij het zelfbouw gleufpalen systeem en bij het maken van tuinwanden. Dit hardhout 21 x 145mm rabatdeel plaats u horizontaal binnen de bijbehorende groefpalen. Deze Bankirai hardhouten rabat planken (dubbelrabat) zijn 1.8 meter lang, 21 mm dik en 145 hoog. U kunt deze rabatdelen in de bijbehorende gleufpalen schuiven. De werkende hoogte is 138 mm. Omdat deze planken een dubbele (dus gelijke) zichtzijde hebben worden deze ook wel 21 mm hardhouten blokhutprofielen genoemd. 

Deze Bankirai hardhouten rabatdelen hebben een zeer lange levensduur van circa 25 jaar indien de eerste planken circa 4 cm boven het maaiveld plaatst. Bouw razendsnel een dichte schutting met deze handige stapelplanken! Lees voor aankoop onze montage tips voor stapelbouw schermen. Het plaatsen van deze stapelbare blokhutprofielen komt heel nauwkeurig.

Maatwerk overkapping maken?

Bereken de benodigde materialen met onze overkapping rekentool. Klik op de link om de rekenhulp te starten en een overkapping te bouwen met deze rabatdelen.

Montage Tips

Bestel hier deze hardhouten rabatdelen met bijbehorende gleufpalen en afdeklat. Begin met het plaatsen van de palen om ruim 1.80 meter (bij 1.82 hebben de planken nog enige ruimte voor enige werking hetgeen een must is bij dergelijke schuttingen). De palen met sponning moeten zeer recht staan en in beton worden gestort! Neem hier ruim de tijd voor! Schuif na het plaatsen van de eerste paal meteen een rabatdeel in de eerste gleuf. Hiermee kunt u handig uitmeten waar exact de volgende paal dient te komen. Zorg dat deze eerste stapelplank waterpas zit en goed vast zit aan de ondergrond, plaats de eerste plank bijvoorbeeld op een betonband. Zorg dat de plank niet te strak in de sponning zit maar enkele milimeters ruimte heeft voor werking. Plaats de volgende dubbele rabat planken ga zo door. Schroef de rabatplanken nooit vast: stapel ze los opelkaar. De onderste plank mag u wel vastschroeven indien nodig.

Plaat de onderste plank bij voorkeur op een betonband, zie verwante producten.

Stapel zelf uw schutting, met deze trendy en Premium selectie zelfbouwplanken.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod voor het vinden van het juiste blokhutprofiel


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zelfbouw Dubbel Rabat Bankirai Hardhout voor gleufpalen Zelfbouw Dubbel Rabat Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 x 180 cm voor gleufpalen 2-zijdige zichtzijde   |   Duurzaamheidsklasse 1   |   Ook voor Zelfbouw systeem Op voorraad
€ 21,45 € 19,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt