Logo Gadero
inspiratieservice

Geïmpregneerd tuinhuis

Uiteraard kunt u al onze tuinhuisjes en blokhutten met overkapping laten impregneren. Echter vindt u op deze pagina reeds geïmpregneerde tuinhuisjes. Het voordeel van de blokhutten met overkapping en tuinhuizen met plat en punt dak op deze pagina is dat deze direct leverbaar zijn (normaal duurt impregneren 3 weken extra). En een voordeel is dat wij deze voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

De houten tuinhuisjes en overkappingen met berging in deze rubriek zijn dus reeds groen geïmpregneerd en binnen 4-5 werkdagen te leveren in heel Vlaanderen. Bovendien bent u bij houthandel Gadero zeker van BeCommerce Servicegaranties. BeCommerce beschermt consumenten bij online aankopen. 

Geïmpregneerde tuinhuis met overkapping

U zoekt een geimpregneerde tuinhuis met overkapping?

Populaire modellen bij houthandel Gadero zijn Dora, Freddy, Charlotta en Chappo. Deze zijn voor u reeds behandeld en hebben zo een lange levensduur. Bij gebruik van onze kunststof funderingsbalken en dakgootsets koopt u deze geimpregneerde blokhutten met 5 jaar garatie op houtrot. Wij vragen verder u exact te houden aan de meegeleverde opbouwtekeningen en beschrijvingen. 

Blokhut inspiratie