Houten saunahuisje Hygge Karibu 508x276x221cm met voorruimte

Productnummer: DE981   |   Zeer veel natuurlijker lichtinval   |   Inclusief drie banken   |   Drie vrij te plaatsen ramen

€ 7.349,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Saunakachel Karibu
Samenstelling Sluiten
  • € 7.349,95 Standaardproduct Houten saunahuisje Hygge Karibu 508x276x221cm met voorruimte
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Hygge Karibu 508x276x221cm met voorruimte

  • De grootste voorruimte van een Karibu saunahuis
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Veel natuurlijke lichtinval door drie grote glazen ramen
  • Grote schuifdeur met lichtpanelen

Houten saunahuisje Hygge Karibu 508x276x221cm met voorruimte

Wat is belangrijker? Even ontspannen in de sauna of ontspannen in uw blokhut? Met deze Karibu Hygge Buitensauna hoeft u hier geen keuze meer in te maken. Deze houten buitensauna kan het namelijk allebei! Aan de binnenkant zit een ruime sauna, maar het echte paradepaardje is de voorruimte met een vloeroppervlak van bijna 9m2! Met een luxe bronsgetinte deur betreed u vanuit de voorruimte de saunaruimte.

Saunahuis Hygge van Karibu heeft een buitenmaat van 508 x 276 cm en bestaat uit 38 mm dikke massief houten planken van Scandinavisch vurenhout. Deze fraaie buitensauna kan gemonteerd middels het  steek-/schroefsysteem van Karibu, wat een snelle en eenvoudige montage mogelijk maakt. Het massief houten dak beschermt de sauna tegen vocht. Om ervoor te zorgen dat de warmte in de sauna niet kan ontsnappen, wordt het platte dak hier versterkt door een frameconstructie met 42 mm volledige minerale isolatie. De aluminium lijsten aan de dakrand verhullen lelijke uiteinden en zorgen tegelijkertijd voor een moderne afwerking van de Hygge.

Bij de Karibu Hygge zitten drie grote ramen die u in het houten saunahuis kunt plaatsen op de plek waar u wilt. Combineer dit met de grote glazen schuifdeur en u heeft zeer veel natuurlijk lichtinval. Ideaal dus wanneer u ook tijdens het schemer graag in de sauna zit. 

Leuk feitje! Per verkochte Nordin geeft Karibu 1000 bijen een veilig huis. Zo kunt u dus genieten van een sauna en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

Volledige ontspanningsruimte

Het Hygge houten saunahuis is zeer onderscheidend van de ander saunahuizen door de grote voorruimte. U kunt er bijvoorbeeld een volledige ontspanningsruimte van maken. Genoeg ruimte voor fitnessaparatuur, een kast met accessoires of wat u maar wilt. Even geen zin in een sauna maar wel even ontspannen? Zet er een comfortabele stoel neer en een platenspeler om even te genieten van muziek. Richt deze voorkamer in op de manier zoals u wilt. Een persoonlijkere saunabeleving zult u nergens anders vinden.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Hygge houten sauna voorzien van drie voorgemonteerde zit- en ligpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met 3-4 personen tegelijk gebruik maken van de sauna. Met drie personen tegelijk kunt u er languit in liggen. De Karibu Hygge saunahut is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de het saunahuis wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen. 

Tip! Niet meegeleverd, maar wel aanbevolen zijn de hoofd- en beensteunen zodat u nog comfortabeler ligt.

Elektra sauna

Kiest u voor een sauna in de tuin, dan heeft u ook een elektrische aansluiting nodig. Bij gebruik van een houtkachel kan dit een simpele aansluiting zijn zodat u verlichting kan aansluiten of bijvoorbeeld een radio. Wanneer u gebruik maakt van een elektrische kachel dan heeft u in de meeste gevallen een krachtstroom aansluiting nodig. U doet er goed aan voor de montage van de sauna na te denken over eventuele elektra, nu kunt u kabels nog weg werken in de grond, dit zal na het plaatsen van de sauna een stuk lastiger worden.

Binnen- en buitendeur

De Hygge is een buitensauna van hout met een grote moderne schuifdeur. Deze deur met een afmeting van 125,5x183cm heeft vier grote glazen vensters voor veel natuurlijke lichtinval. Daarbij geeft het de saunahut een moderne en vriendelijke uitstraling die zeer goed matcht met het exterieur. Aan de binnenkant worden de voorruimte en de saunaruimte afgescheiden met een luxe bronsgetinte glazen deur. Zo heeft deze houten buitensauna van binnen en van buiten een bijzonder aangename uitstraling.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de Finse sauna volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 11,5 m3 is een elektrische saunakachel van 9 watt minimaal aan te raden om de ruimte goed op te warmen. Kies uit een 9kW elektrische kachel met externe besturing of een Bio combikachel met externe besturing wanneer u naast een klassiek Finse sauna ook wilt genieten van een heerlijk zacht stoombad of kruidenstoombehandeling. Wanneer u via de extra opties een Karibu saunakachel meebesteld dan worden deze inclusief de benodigde kabels voor het aansluiten meegeleverd.

Let op! Het aansluiten van een elektrische saunakachel dient enkel te worden uitgevoerd door een gecertificeerde Elektrovakman. 

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw houten Finse buitensauna te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de saunahut, kunt u het saunahuis uitbreiden met saunaverlichting naar eigen wens. Dankzij de grote voorruimte is een opbergkast zeer geschikt voor deze Karibu Hygge. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten. 

Let op! Besteld u los een saunalamp van Karibu, dan dient u zelf ook de juiste kabel mee te bestellen.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt het Karibu Hygge houten buitensauna geleverd met dakbedekking. Als dakbedekking leveren we drie rollen zelfklevende dakfolie voor huisjes met een plat dak. Deze dakbedekking is eenvoudig zelf aan te brengen. De buitenkant van het saunahuis is onbehandeld. We raden aan om het saunahuis te behandelen met beits of een dekkende coating De binnenkant is onbehandeld en dient, vanwege de hoge temperaturen in het saunahuis, onbehandeld te blijven.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Hygge houten buitensauna wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hygge Houten saunahuisje Hygge Karibu 508x276x221cm met voorruimte   |   Zeer veel natuurlijker lichtinval   |   Inclusief drie banken   |   Drie vrij te plaatsen ramen Op voorraad
€ 7.349,95 Per stuk incl. btw