Houten Saunahuisje Bosse 1 Karibu 231 x 273 x 235 cm - Met voorruimte

Productnummer: DE958   |   Compact saunahuis met Binnenpanelen   |   Binnenruimte met extra deur   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 4.829,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Deuren
Saunakachel Karibu
Samenstelling Sluiten
  • € 4.829,95 Standaardproduct Houten Saunahuisje Bosse 1 Karibu 231 x 273 x 235 cm - Met voorruimte
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Saunahuisje Bosse 1 Karibu 231 x 273 x 235 cm - Met voorruimte

  • Met voorruimte, beschermkast en binnenpanelen
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Buitenkant behandelen sterk aanbevolen)

Houten Saunahuisje Bosse 1 Karibu 231 x 273 x 235 cm - Met voorruimte

Wilt u een luxe sauna van hout, maar mag deze niet teveel ruimte innemen? Dan is deze Sauna Bosse 1 van Karibu met voorruimte een uitstekende optie. Deze Finse buitensauna met zadeldak mag dan wel compact zijn, maar is als volwaardig saunahuis te gebruiken. Met een saunainhoud van 9,2m3 is de ruimte groot genoeg voor uzelf en twee gasten. Het saunahuis is gemaakt 38mm massief houten planken van Scandinavisch vurenhout en wordt gemonteerd met een eenvoudig steek-/schroefsysteem van Karibu. Zo is dit houten saunahuis vrij eenhoudig zelf in elkaar te zetten. Verwen uzelf met de Bosse 1 na een drukke werkdag en breng een bezoekje aan uw persoonlijke wellness-resort!

Met een totale buitenmaat van 231 x 273 x 235 cm creëert deze sauna Bosse 1 de nodige ruimte voor een saunacabine om heerlijke te ontspannen en een praktische voorkamer met een diepte van ca. 73 cm om je om te kunnen kleden. Het dak is gemaakt van massief hout en is in de saunaruimte versterkt door een frameconstructie met minerale wolisolatie. Hierdoor kan er geen warmte ontsnappen uit de saunacabine.

Voorruimte voor meer comfort

Deze versie van de Bosse 1 heeft dezelfde saunainhoud als zijn kleinere broertje, echter heeft deze variant een voorruimte. Met een luxe bronsgetinte glazen binnendeur wordt de voorruimte gescheiden van de saunaruimte. Zo kunt u deze ruimte koel houden en bijvoorbeeld gebruiken om om te kleden, of de handdoeken op te bergen. Kunnen uw gasten de warmte even niet aan? Dan kunnen ze deze ruimte ook gebruiken om even af te koelen.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is het saunahuis voorzien van drie voorgemonteerde zitpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met drie personen tegelijk gebruik maken van de sauna. De Bosse 1 is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de sauna wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen.

Elektra sauna

Kiest u voor een sauna in de tuin, dan heeft u ook een elektrische aansluiting nodig. Bij gebruik van een houtkachel kan dit een simpele aansluiting zijn zodat u verlichting kan aansluiten of bijvoorbeeld een radio. Wanneer u gebruik maakt van een elektrische kachel dan heeft u in sommige gevallen een krachtstroom aansluiting nodig. U doet er goed aan voor de montage van de sauna na te denken over eventuele elektra, nu kunt u kabels nog weg werken in de grond, dit zal na het plaatsen van de sauna een stuk lastiger worden.

Keuze uit twee deuren

U kunt kiezen uit een klassieke melkglas deur, of een moderne deur. Beide deuren zijn gemaakt van onbehandeld massief warmteisolerend hout en hebben een cilinderslot. De melkglasdeur heeft twee grote raamvensters, en biedt door het melkglas meer privacy. De Moderne deur heeft drie glazen vensters en heeft een meer open uitstraling. De deuren worden zonder meerprijs geleverd.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de sauna volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 9,2m3 raden we voor dit saunahuis een elektrische 9 watt kachel aan.

Kijk bij de extra opties wanneer u een Karibu Saunakachel wenst mee te bestellen bij deze fraaie buiten sauna Bosse 1. Kies uit een Finse 9KW saunakachel met externe besturing of een 9KW Bio Combikachel met externe bediening wanneer u naast een klassiek Finse sauna ook wilt genieten van een heerlijk zacht stoombad of kruidenstoombehandeling. Wanneer u via de extra opties een Karibu saunakachel meebesteld dan worden deze inclusief de benodigde kabels voor het aansluiten meegeleverd.

Let op! Besteld u los via de website een andere saunakachel dan dient u zelf ook de juiste kabels los mee te bestellen.

Let op! Het aansluiten van een elektrische saunakachel dient enkel te worden uitgevoerd door een gecertificeerde Elektrovakman. 

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een accessoireset voor de sauna met een emmer, opgietlepel, thermometer en zandloper. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de sauna, kunt u het houten saunahuisje uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u het Finse saunahuis volledig persoonlijk kunt inrichten.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de Bosse 1 houten buitensauna geleverd met onbehandeld hout en geen dakbedekking. We adviseren om de buitenkant van het Finse saunahuis met beits te bedekken. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge temperaturen in de sauna. Voor dakbedekking adviseren we om dakshingles of de zelfklevende bitumen dabedekking mee te bestellen zodat het saunahuisje beschermt is tegen weersinvloeden. Kijk bij de extra opties om diverse type en kleuren dakshingles mee te bestellen. Kies uit dakshingles recht zwart, beverstaart rood of asymmetrisch in een warme cederhout kleur. 

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De bosse 1 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met voorruimte Saunahuis Bosse 1 Karibu Sfeer Houten Saunahuisje Bosse 1 Karibu 231 x 273 x 235 cm - Met voorruimte   |   Compact saunahuis met Binnenpanelen   |   Binnenruimte met extra deur   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 4.829,95 Per stuk incl. btw