Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 30 x 3 cm verzoet

Productnummer: EX5000437   |   Luxe vijverrand   |   Ook leuk als afwerking van muurblokken

€ 54,45 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 30 x 3 cm verzoet

  • Luxe vijverrand van natuursteen
  • Zeer hard steen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Vorstbestendig

Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 30 x 3 cm verzoet

De Siam Bluestone is een Chinese hardsteen, ook wel bekend als Asian Blue. Ze zijn vorstbestendig en door hun dichte structuur zijn ze niet gevoelig voor algen en mos. Dit betekend ook dat de groene aanslag vanuit het water in uw vijver tegenhouden wordt, zodat het gebied rond uw vijver beschermd blijft. De naam van de steen heeft hij te danken aan de blauwe tint welke ontstaat bij de afwerking. Deze verzoete steen is fijn gepolijst waardoor hij helemaal glad en krasvrij is en licht glanst. Maak uw vijver helemaal af met deze vijverrand van Excluton.

 

Multifunctionele vijverrand

Maar deze vijverrand is voor meerdere doeleinden geschikt! U creëert er ook een luxe zwambadrand, een  schitterende afwerking voor uw bloemborders of tuinmuur en ook als zit plek op een muurtje is deze vijverrand zeer geschikt. U kunt er zeker van zijn dat uw tuin een moderne en strakke uitstraling krijgt. 

Bestel uw luxe vijverrand bij Gadero

De Siam Bluestone vijverrand is nu verkrijgbaar bij ons online. Deze vijverrand is verkrijgbaar bij ons in verschillende maten waaronder de 100 cm x 30 cm x 3 cm vijverrand. De Siam Bluestone vijverrand is van het merk Excluton welke bekend staat om zijn kwalitatieve stenen. Bekijk daarnaast ook een onze stapelblokken, natuursteen terrastegels en grind/split om uw tuin helemaal af te maken met een luxe uitstraling!

Koop uw vijverrand nu online bij Gadero.nl. Wij bieden u een goede service.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

voor het afwerken van onze vijver zouden wij 26 stuks van dit product + 6 bijbehorende hoekstenen moeten hebben. Is het mogelijk moest dit product echt tegenvallen qua kleur of textuur om de bestelling terug te nemen ?

U heeft altijd het recht om te retourneren. Echter bent u dan wel zelf verantwoordelijk voor het transport terug richting ons. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Siam Bluestone vijverrand natuursteen Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 30 x 3 cm verzoet   |   Luxe vijverrand   |   Ook leuk als afwerking van muurblokken Op voorraad
€ 54,45 Per stuk incl. btw