Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 30 x 3 cm verzoet

Productnummer: EX5000437 Luxe vorstbestendige traptrede van natuursteen

€ 31,95 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 30 x 3 cm verzoet

  • Luxe vijverrand van natuursteen
  • Zeer hard steen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Vorstbestendig

Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 30 x 3 cm verzoet

De Siam Bluestone vijverrand is nu verkrijgbaar bij ons online. Deze vijverrand is verkrijgbaar bij ons in verschillende maten waaronder de 100 cm x 30 cm x 3 cm vijverrand. Deze verzoete steen is fijn gepolijst waardoor hij helemaal glad en krasvrij is en licht glanst. De Siam Bluestone vijverrand is van het merk Excluton welke bekend staat om zijn kwalitatieve stenen.

De Siam Bluestone is een Chinese hardsteen. Ze zijn vorstbestendig en door hun dichte structuur zijn ze niet gevoelig voor algen en mos. De naam van de steen heeft hij te danken aan de blauwe tint welke ontstaat bij de afwerking. Maak uw vijver helemaal af met deze vijverrand van Excluton. Koop uw vijverrand nu online bij Gadero.nl. Wij bieden u een goede service.

 

Vragen & antwoorden over dit product

voor het afwerken van onze vijver zouden wij 26 stuks van dit product + 6 bijbehorende hoekstenen moeten hebben. Is het mogelijk moest dit product echt tegenvallen qua kleur of textuur om de bestelling terug te nemen ?

U heeft altijd het recht om te retourneren. Echter bent u dan wel zelf verantwoordelijk voor het transport terug richting ons. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Siam Bluestone vijverrand natuursteen Vijverrand Siam Bluestone 100 x 30 x 3 cm natuursteen Luxe vorstbestendige traptrede van natuursteen Ruim op voorraad
€ 31,95 Per stuk incl. btw