Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 20 x 3 cm verzoet

Productnummer: EX5001286   |   Luxe natuurstenen vijverrand   |   Ook geschikt als afwerking voor stapelblokken

€ 34,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 20 x 3 cm verzoet

  • Luxe vijverrand van natuursteen
  • Zeer hard steen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Vorstbestendig

Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 20 x 3 cm verzoet

De Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 20 x 3 cm verzoet van Excluton geeft de finishing touch aan iedere moderne tuin. Zoals de naam al zegt worden deze stenen vaak gebruikt voor het afdekken van vijverranden, maar deze randen zijn ook zeer geschikt om uw zwembad, bloembak of tuinmuurtje van stapelblokken mooi af te werken. Op deze manier creëert u ook eenvoudig leuke, extra zitplekken in uw tuin. 

Wat is Siam Bluestone? 

De Siam Bluestone is een Chinees hardsteen en dankt zijn naam aan de blauwe tint die de steen krijgt bij de afwerking. Daarnaast is deze steen verzoet, wat betekent dat het een fijn gepolijst is. Dit zorgt ervoor dat de rand aan alle kanten glad en krasvrij is. Hierdoor krijgt het een mooie glans en zeer luxe uitstraling. Deze vijverranden hebben een erg hoge dichtheid. Het voordeel hiervan is dat groene aanslag zich niet kan hechten aan de steen. Dit maakt ze ook zo geschikt als vijverranden omdat mossen en algen vanuit het water zich niet verder kunnen verspreiden. Ook zijn de vijverranden vorstbestendig. 

Creëer uw moderne tuin met Gadero!

U bestelt de Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 20 x 3 cm eenvoudig bij Gadero. Wij bieden deze vijverrand ook in andere formaten, bekijk hier ons gehele aanbod vijverranden. Maak uw bestelling compleet met onze moderne keramische tegels of luxe natuursteen tegels. Voor de puntjes op de i bestelt u bij ons ook uw grind/split. Plaats uw bestelling vandaag en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis. 

 

Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Is deze vijverrand ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld 120x20x3cm ?

Wij hebben helaas enkel de maten die op de site staan.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Siam Bluestone vijverrand natuursteen Vijverrand Siam Bluestone 100 x 20 x 3 cm natuursteen   |   Luxe natuurstenen vijverrand   |   Ook geschikt als afwerking voor stapelblokken Op voorraad
€ 34,95 Per stuk incl. btw