Stapelblok Classico Block Zwart 45 x 12.5 x 12.5 cm

Productnummer: GL70239   |   Mooie muurelementen voor het maken van strakke moderne muren

€ 4,40 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Stapelblok Classico Block Zwart 45 x 12.5 x 12.5 cm

De klassieke stapelblokken hebben een erg gunstige prijs / kwaliteitverhouding. De muurelementen zijn maatvast en redelijk licht van gewicht. De Classico blokken zijn makkelijk stapelbaar en daardoor te gebruiken in elke tuin. Wanneer u de muurelementen wilt afwerken met een afdekplaat, dan kunt u hiervoor de argent walling afdekplaten gebruiken. Deze afdekplaten zijn verkrijgbaar in de afmeting 60 x 13,5 x 5 cm in de kleuren: grijs en antraciet. 

Met de klassieke stapelstenen maakt u mooie moderne muren, bloembakken pilaren, borderafscheidingen of hoogteverschillen. De muurelementen hebben een strakke randafwerking, hierdoor maakt u mooie strakke muren. De klassieke blokken die ook wel classico blocks genoemd worden zijn makkelijk te verlijmen.

Bij Gadero koopt u A-Kwaliteit muurelementen tegen gunstige prijzen.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Klassiek Blok Zwart Classico Block Klassiek Stapelblok Zwart 45 x 12,5 x 12,5 cm   |   Mooie muurelementen voor het maken van strakke moderne muren Op voorraad
€ 4,40 Per stuk incl. btw