Logo Gadero
service
Gadero TV

Houten marktkraam opbouwen

Gadero logo
Geschreven doorIris
Geplaatst10/10/2019

Organiseert u een kerstmarkt? Winterfair? Braderie? Dan heeft u een marktkraam nodig! In deze klustip laten we u zien hoe u gemakkelijk en snel een houten marktkraam kunt opbouwen.

Benodigdheden:

  • Accuboormachine

  • Ladder

  • Lange waterpas

  • Hamer

Houten marktkraam opbouwen
play video

Houten Kiosk Spaar 300 x 250 x 260 cm Geïmpregneerd hout

In Gadero TV aflevering 142 wordt de marktkraam Spaar opgebouwd. Alle onderdelen van deze uitklapbare marktkraam worden kant-en-klaar bijgeleverd. Dit reeds geïmpregneerde marktkraammodel is verkrijgbaar in een grote en in een kleine variant.

marktkraam

Voordelen van een prefab marktkraam

  • De marktkraam bestaat uit prefab wanden. Hierdoor hoeft u heel weinig te schroeven en is de marktkraam gemakkelijk op te bouwen.

  • De marktkraam is reeks geïmpregneerd voor een langere levensduur en wordt standaard geleverd met een houten vloer.

  • Alle benodigde ijzerwaren voor uw mobiele marktkraam, zoals spijkers, schroeven en scharnieren worden gratis meegeleverd!

marktkraam

Materialen en gereedschappen

Materialen

Gereedschappen

Marktkraam

Alternatieven

Een alternatief voor dakleer is het gebruik van dakshingles, deze zijn los bij te bestellen voor een luxere uitstraling. Wanneer u uw marktkraam meerdere keren gaat gebruiken raden wij af dakleer te gebruiken, dit gaat namelijk scheuren door de spijkers. Wel kan gebruik worden gemaakt van rietmatten, alleen hiermee is uw dak niet waterdicht.

Toepassing en verzending

De marktkraam is ideaal voor een kerstmarkt, een evenement of een festival om producten te verkopen. Deze kramen worden door Gadero geleverd in heel Nederland en België! Benieuwd naar alle marktkramen? Bekijk dan het assortiment met de verschillende marktkramen van Gadero! 

Wilt u meer tuininspiratie opdoen? Lees dan onze blogs.

Montageservice

Ziet u er tegenop om zelf te klussen? Als u het vakwerk liever aan de specialist over laat is onze montageservice de ideale optie. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten! 

asset
Klustip
Blokhut makenRaadpleeg onze handige tips voor het zelf opbouwen of maken van een houten blokhut of tuinhuisje. Naast een bouwmaterialenlijst geven we graag advies over benodigde gereedschappen en bevestgingsmiddelen. Benodigdheden: Rolmaat Rubberen hamer Cirkelzaag Accuboor Metaalboortje Aanslagklos Touw Vlinderboor Decoupeerzaag
asset
Klustip
Pipowagen opbouwenU heeft graag familie en vrienden over de vloer, maar wanneer deze willen blijven slapen wordt het een probleem. Een oplossing hiervoor is een pipowagen!  U kunt deze het best vergelijken met een Tiny House. Het is een ideale verlenging van uw woning als slaapplek, maar kan ook als mancave of schaftkeet. Benodigdheden: Hamer Rubberen hamer Ladder Rolmaat Steeksleutel Handschroevendraaier Accuboormachine Waterpas Potlood
asset
Klustip
Buitensauna bouwenMeer dan ooit zijn we toe aan ontspanning in onze vrije tijd, het liefst in eigen tuin. Met een buitensauna maakt u uw wellness in eigen tuin. Bij Gadero vindt u alle elementen voor een echte wellness tuin, groot of klein. Kies in een kleine tuin een Tonsauna of een houten saunahuisje zonder voorruimte. heeft u de ruimte? Ga dan voor een saunahuis met voorruimte en eventueel een hottub ernaast. In deze klustip leggen we uit waar u op moet letten bij het kiezen, kopen, bouwen en onderhouden van uw buitensauna. 
Gadero TV
Blokhut/Tiny House opbouwenIn deze Gadero TV laten we u zien hoe u een blokhut tiny house kunt opbouwen. Dit doen we op ons oud showroom terrein in Meppen. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan snel verder. Benodigdheden: Ladder Rubber hamer Decoupeerzaag Handzaag Afstandhouder Uitzettouw Koevoet Duimstok Potlood