Gadero klustips

Wij adviseren u altijd met handige stappenplannen en montagetips

Gadero klustips

Zelf pipowagen bouwen en plaatsen

U heeft graag familie en vrienden over de vloer, maar wanneer deze willen blijven slapen wordt het een probleem. Een oplossing hiervoor is een pipowagen! 
U kunt deze het best vergelijken met een Tiny House. Het is een ideale verlenging van uw woning als slaapplek, maar kan ook als mancave of schaftkeet.

Tips opbouwen pipowagen

Om de pipowagen op te bouwen, is het het handigst om even te kijken naar onderstaande handleiding en video! Zo gaat u stap voor stap richting het gewenste resultaat. Let op, het plaatsen van de pipowagen verschilt per merk.

Houten pipowagen

Gadero TV 147 Pipowagen bouwen

In onderstaande video van Gadero TV 147 laten we zien hoe u een pipowagen bouwt. We leggen stap voor stap uit hoe het onderstel wordt gemonteerd, de vloer wordt gelegd en de wanden worden geplaatst. Zorg altijd voor een vlakke ondergrond en neem de tijd, het is een beste klus!

Voordelen

  • Met twee man makkelijk in elkaar te zetten in één dag
  • Ramen van dubbel glas
  • Wanden zijn geschikt voor isolatie
  • Leuke toevoeging naast uw huis of in uw tuin

Nadelen

  • Exclusief onderstel

  • Enige klus ervaring vereist

Tip! 

Het is van belang van tevoren bij de gemeente te informeren waar en hoe de pipowagen mag worden geplaatst. Deze wordt namelijk gezien als blokhut, omdat de wielen niet kunnen draaien. Let hier dus goed op!

Montageservice

Ziet u er tegenop om zelf te klussen? Als u het vakwerk liever aan de specialist over laat is dit de ideale optie. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten! 

Montageservice Gadero

Mis nooit meer aanbiedingen, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram

 

Bekijk ons assortiment pipowagens hier! Liever een blokhut? Bekijk ons blokhut assortiment!
 

Vragen en/of opmerkingen

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft neem dan gerust contact op. Wij staan u graag bij met advies of een materialenlijst voor het bouwen van uw pipowagen. Bekijk onze tips en video's!