Logo Gadero
service

Wovar Houtdraadbouten Zwart M6 - Afname per 10 stuks

Productnummer
WV66262
Zwart gepassiveerd
Deltacoll coating
model_houtdraadbout_zwart
Per stuk,vanaf

4,01

incl. BTW

1 variant op voorraad
48 uur
Details
Lengte
4 cm
Kies afmetingen
Binnen 48 uur
671 stuks
4,01
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Deltacoll coating

  • IJzersterk

  • Relatief dun, voor lichte constructies

Wovar Houtdraadbouten Zwart M6 - Afname per 10 stuks

Deze M6 houtdraadbout is gemaakt van verzinkt staal waardoor deze houtdraadbouten ijzersterk zijn. Daarnaast is de houtdraadbout beschermt tegen roest omdat deze over een zwarte deltacoll coating beschikt. Deze beschermlaag heeft een sterke hechting en laat daardoor niet snel los. De zwarte M6 bouten hebben grof deeldraag en een zeskantige kop, welke u eenvoudig kunt aandraaien met een sleutel. Om er voor te zorgen dat uw houtdraadbouten recht het hout in gaan, is het verstandig om even voor te boren.

Houtdraadbout Zwart

De zwarte houtdraadbouten M6 zijn zeer geschikt voor het monteren van duimhengen. Omdat de houtdraadbout een mooie zwarte kleur heeft past deze goed bij al het andere zwarte tuinbeslag uit ons assortiment.
Combineer deze zeskantige houtdraadbout met een zwarte m6 sluitring om beschadigingen te voorkomen. Draai de bout eenvoudig in met behulp een dopsleutel voor m6 houtdraadbouten. Bij hardhout moet u even voorboren met een hardhoutboor van 4mm dik, deze bout is volledig voorzien van schroefdraad wat zorgt voor een stevige montage.