Logo Gadero
inspiratieservice

Overkapping Dalfsen Douglas 600 x 300 x 262 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12059
Met luxe zwarte wanden
overkapping_dalfsen_lariks_douglas_600x300cm_zwart_1
zelfbouw_lariks_douglas_overkapping_blank_600x300_tekening
type_dalfsen_1
img_1401
overkapping_utrecht
overkapping_dalfsen_opbouw
overkapping_dalfsen_overstek
img_1405
dalfsen_klantenfoto
dalfsen_vooraanzicht_klantenfoto
overkapping_dalfsen_bovenaanzicht_raam
overkapping_doe_het_zelf_dalfsen
overkapping_dalfsen_lariks_douglas
overkapping_dalfsen_zwarte_wand
Per stuk,vanaf

2.099,25

incl. BTW

1 stuk op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
262 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
2.099,25incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Luxe zwarte Douglas wanden

 • Compleet doe-het-zelf bouwpakket

 • Uit te breiden met diverse extra opties

 • Zelf op maat zagen en gaten boren

 • Voor de handige klusser

 • Exclusief dakbedekking

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Zwart
Breedte
600 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
262 cm
Te bezichtigen in
Groningen

Overkapping Dalfsen Douglas 600 x 300 x 262 cm - Zwarte wanden

Ben je op zoek naar een luxe Douglas houten overkapping met plat dak en circa 6 meter lengte? Met dit doe-het-zelf houtpakket maak je zelf een terrasoverkapping met plat dak. Dit zeer complete doe-het-zelf bouwpakket bestaat uit fijn bezaagd en ongedroogd Douglas hout en heeft 3 zwarte wanden. Voor wie zelf handig is en een lage prijs belangrijk vindt, is deze overkapping een ideale uitkomst. De afmeting 6 bij 3 meter zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een luxe tuinset of eettafel met buitenkeuken.

Doe-het-zelf overkapping Dalfsen

Overkapping Dalfsen wordt compleet met montagehandleiding, bevestigingsmateriaal, wanden van 19.5 cm brede zwarte potdekselplanken, 15x15 cm staanders, 5x15 cm ringbalken en liggers en 2,5x25 cm boeiplanken. Dit bouwpakket is voor de klusser met enige kluservaring, want alle hout items dienen nog op maat gezaagd te worden.

Zorg altijd voor haakse hoeken en een 100% waterpas ondervloer. Plaats de staanders op betonpoeren die bij voorkeur gestort zijn in snelbeton. Plaats de wand delen bij voorkeur op 6x20x100 cm betonbanden. Ons advies is om dan rechte betonpoeren te gebruiken, hier kan je de betonbanden direct op laten aansluiten. Bij de afgeschuinde poeren sluiten de betonbanden niet netjes aan en ontstaat er een kier.

Dakbedekking bij DHZ Dalfsen

Overkapping Dalfsen wordt niet standaard geleverd met dakbedekking. Bestel deze los mee via de extra opties (sterk aanbevolen). Je hebt de keuze uit EPDM folie (aanbevolen) of Easy-roofing aluminium als dakbedekking. EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en Easy-roofing) en is eenvoudig aan te brengen met EPDM contactlijm (extra mee te bestellen via de extra opties). Easy-roofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor een strakke afwerking van beide typen dakbedekking kan je daktrimsets meebestellen in Aluminium of Antraciet.

Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties. Let op! Bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee.

Afmetingen overkapping Dalfsen

Overkapping Dalfsen is 600 cm breed, 300 cm diep en 262 cm hoog. De overkapping heeft een doorloophoogte van 235 cm en de tussenmaat tussen de staanders is 270 cm. DHZ Dalfsen is voorzien van zes 15x15 cm staanders en 4 zwarte wanden. De luxe zwarte wanden zijn voorzien van 19.5 cm brede Douglas potdekselplanken. Deze overkapping bestaat verder uit 2,5 x 25 cm boeiplanken, 5x15 cm liggers, schoren en ringbalken.

De staanders, balken, schoren en liggers zijn gemaakt van onbehandeld, ongedroogd, vers gezaagd, fijn bezaagd, A kwaliteit en kernvrij Douglas hout. Het bouwpakket is ongezaagd en zonder schroefgaten. Enige klus ervaring is dus een must bij het op maat monteren van deze doe-het-zelf overkapping.

Extra opties bijbestellen:

 • Betonpoeren voor de staanders

 • EPDM rubberfolie of Easy-roofing dakbedekking

 • Stadsdoorvoer vierkant

 • Daktrimset


Deze Douglas overkapping is ook verkrijgbaar met blanke wanden. Wil je graag meer uitleg over het monteren van een overkapping, bekijk dan onze Gadero TV of zie onze handige klustips.

Fundering en vloer

Plaats altijd een 100% waterpas fundering wanneer je een overkapping gaat plaatsen. Plaats de staanders op bijvoorbeeld op betonpoeren en de wanden op betonbanden. Voorzie de overkapping van een mooie ondervloer van bijvoorbeeld populaire abbeystones of moderne betontegels. Houten of composiet vlonderplanken zijn ook uitstekend geschikt als vloer voor een overkapping.