Logo Gadero
service

Camping Barrel 215 x 330 cm Tuinkantoor / Balie / Chalet

Productnummer
DE11476
Inclusief dakshingles, houten vloer en fundering
Geschikt als bijzonder vakantieverblijf of kantoor
43x7020_p01
gadero_germany_intro_photos_17_1
gadero_germany_intro_photos_20_1
afmetingen_camping_barrel_tuinhuis_1
camping_barrel_tuinhuis_als_kantoor_1
camping_barrel_tuinhuis_als_overnachting_1
Per stuk,vanaf

5.029,25

incl. BTW

1 stuk op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
330 cm
Breedte
215 cm
Hoogte
225 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
5.029,25incl. BTW
1 tot 2 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ideaal als ruim vakantiebungalow, atelier of kantoor

  • Gemaakt van Europees Vurenhout

  • Geleverd met 2 banken met opbergruimte, 2 bankjes buiten, opklaptafel en dubbel bed

  • Natuurlijke afwatering

Specificaties

Gewicht
1000 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
215 cm
Diepte
330 cm
Hoogte
225 cm

Camping Barrel 215 x 330 cm Tuinkantoor / Balie / Chalet

Op zoek naar iets bijzonders om uw gasten te laten overnachten? Of heeft u plannen voor een mini-camping en wilt u eens iets anders bieden dan trekkerhutjes? Dat heeft u nu gevonden! Dit opvallende pronkstuk in uw tuin biedt uw gasten een rustpunt waar zij zich in terug kunnen trekken met twee verschillende vertrekken. Ofwel op het bed in het achterste vertrek, ofwel op de bankjes in het voorste vertrek, ofwel op de kleine zitjes buiten voor de buitendeur. De camping barrel biedt een slaapplaats, een zitplaats en een buitenzitje ineen. Deze prachtige grote 'ton' is zelfs geheel klaar als overnachtingsmogelijkheid.

Bezorging in heel Europa van vakantiehuizen en chalets

Wilt u een prefab houten vakantiehuis kopen? Wij leveren deze moderne vakantie chalets standaard in Nederland, Duitsland en België. Op aanvraag kunnen wij deze vakantiehuisjes ook leveren in Frankrijk, Tsjechië, Italië en andere Europese bestemmingen. Neem hiervoor contact met ons op. Bestel nu uw tiny house, kantoorbalie of sfeervolle vakantiebungalow van hout in de vorm van deze trendy, ronde vakantiebungalow! Ook leuk als speelhuisje in de tuin, atelier, beursstand of verkoopruimte. Of als bijzondere verkoophuisje of loket voor festivals, beurzen en markten. Bekijk hier ook meer houten (vakantie)woningen.

Wat hoort er bij de camping barrel / office barrel?

De camping barrel wordt namelijk inclusief een dubbel bed, 2 banken met bergruimte, een opklaptafel en twee bankjes buiten geleverd. De dakbedekking, houten vloer en fundering en bevestigingsmaterialen zijn ook bij de prijs inbegrepen. Wilt u de barrel als kantoor gebruiken? Dan kunt u probleemloos het bed en tafel weglaten. U creëert daardoor meteen meer ruimte voor een eigen indeling. Het ronde dak van de barrel laat het hemelwater makkelijk aflopen. De barrel heeft een wanddikte van 28/42mm. Wanneer u de barrel op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Afmetingen van de Camping Barrel

Deze blokhut is 215 cm breed en 330 cm diep. De funderingsmaat van de Camping Barrel is 215 x 330 cm. Dit tuinhuis is uitgerust met een luifeltje aan de voorzijde. Hier is ruimte voor 2 bankjes. Verder heeft deze blokhut 1 raam en 2 deuren van 59 x 165 cm, beide voorzien van dubbel glas. Met dit tuinhuisje voegt u 7.1 m2 overdekte ruimte toe aan uw tuin. Ontdek het gemak van online houten vakantiewoningen kopen. Bestel nu uw tiny house of sfeervolle vakantiebungalow van hout in de vorm van deze fraaie tonl! Ook leuk als speelhuisje in de tuin, atelier of verkoopruimte. Of als bijzondere kraam, overlegruimte of verkoop loket voor festivals, beurzen en kramen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een dakgoot, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.