Logo Gadero
service

Blokhut Maynooth 400 x 1321 + 451 x 671 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer
DE11487
Uit te breiden met diverse extra opties
Wanddikte 70 mm
blokhut_maynooth_sfeerfoto
blokhut_maynooth_sfeerfoto_behandeld
blokhut_maynooth_vooraanzicht
blokhut_maynooth_achteraanzicht
blokhut_maynooth_plattegrond
blokhut_maynooth_afmetingen
Per stuk,vanaf

27.528,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
1044 cm
Breedte
1321 cm
Hoogte
344 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 8:00 17:00

Plus- en minpunten

 • Wanddikte 70 mm

 • Inclusief fundering

 • Deuren en ramen van woonhuis kwaliteit (Dubbel Glas)

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen

 • Exclusief dakbedekking

 • Exclusief ramen en deuren

Specificaties

Offerte knop
Ja
Wanddikte
70 mm
Gewicht
2700 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
1044 cm
Breedte
1321 cm
Hoogte
344 cm
Dak type
Zadeldak
Type deur
Dubbele deur

Blokhut Maynooth 400 x 1321 + 451 x 671 cm Wanddikte 70 mm

Op zoek naar een grote blokhut met een unieke L-vorm? Deze L-vormige moderne woning / blokhut Maynooth is zo ontworpen zodat deze uitzicht biedt vanuit verschillende hoeken op uw tuin / perseel. Het ontwerp voor dit L-vormig huis Maynooth, vormt niet alleen een praktische indeling tegen lawaai maar garandeert ook een maximaal gebruik van uw tuin. Door de L-Vorm is blokhut Maynooth uitermate geschikt voor plaatsing in de hoek van uw tuin. Deze houten woning bestaat uit twee rechthoekigde delen van ca. 400 x 1321 + 451 x 671 cm, die samen een L-vormen. De totale breedte van Blokhut Maynooth is 1321 cm en de totale diepte is 1044 cm.

Wanneer u op zoek bent naar een mega grote blokhut voor in de hoek van uw tuin, die u wilt gebruiken als houten tuinkantoor, mantelzorgwoning of vakantiewoning voldoet Blokhut Maynooth volledig aan uw wensen. Blokhut Maynooth mag met zijn uniek ontwerp en afmetingen van ca. 13 x 10 meter, indeling met 6 aparte kamers, wanddikte van 70 mm, twee dubbele deuren en maar liefst 9 grote vaste ramen van woonkwaliteit met dubbele beglazing met recht een houten woning worden genoemd. Maynooth wordt standaard geleverd inclusief fundering en met dakplanken van 28mm. Hierdoor is deze houten woning erg geschikt voor verdere isolatie, waardoor u het hele jaar gebruik kan maken van blokhut Maynooth. Deze L-vorm Prefab woning Maynooth heeft een nokhoogte van ca. 344 cm.

Let op! Blokhut Maynooth wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket en zonder ramen en deuren. U kunt een houten vloerpakket van 28 mm (meerprijs) mee bestellen via de extra opties. Ook ramen en deuren kunnen tegen meerprijs mee besteld worden bij de extra opties.

Met 6 aparte ruimtes

Blokhut Maynooth is met name uniek door zijn L-Vormig ontwerp met praktische hal en indeling met 5 aparte kamers, waarvan 1 kamer is opgedeeld in 2 aparte ruimtes. Daarnaast beschikt Maynooth over twee aparte ingangen via dubbele deuren en over maar liefst 9 brede vaste ramen geleverd met losse roedes, waardoor u in het gehele tuinhuis veel lichtinval heeft.

Via een dubbele deur, midden aan de voorkant, komt u in de centrale hal die toegang biedt aan alle 4 de interne kamers als ook de algemene hoofdkamer links van de blokhut. De algemene kamer, die opgedeeld is in twee aparte ruimtes, beschikt links eveneens over een dubbele deur zodat u ook via de buitenkant deze royale kamer kunt betreden. De hoofdkamer is praktisch ingedeeld over twee aparte ruimtes. De grootste ruimte, links van de blokhut, is ca. 563 cm breed en 366 cm diep en loopt over in een aparte open ruimte van ca. 240 cm breed en 207 cm diep. Door de praktisch indeling is deze ruimte uitermate geschikt als woonkamer met open keukenblok. Aan de voorkant beschikt de woonkamer over twee brede vaste ramen en aan de achterkant in de open ruimte zit een kleine vast raam. Aan lichtval dus geen gebrek.

Rechts van de blokhut bevinden zich 4 aparte interne kamer die volledig zijn afgesloten middels enkel dichte deuren voor de benodigde privacy. Via de hal aan de voorkant komt u via een enkel dichte deur in de kleinste interne kamer van ca. 170 cm breed en 262 cm diep. De kleine kamer beschikt over een klein vast raam en is bijvoorbeeld te gebruiken als toilet / badkamer. Via de hal aan de voorkant bereikt u eveneens twee grotere interne kamers. De achterste kamer rechts van de blokhut is ca. 293 cm 366 cm en de middenkamer rechts van de blokhut is ca. 293 x 350 cm. Beide kamers beschikken rechts over een breed vast raam wat zorgt voor de nodige lichtinval. De laatste kamer aan de voorkant rechts van de blokhut is tevens te bereiken via de hal. Deze ruimte is ca. 417 cm breed en 280 cm diep en biedt volop ruimte voor gebruik als slaapvertrek. Aan de voorkant van deze royale kamer bevindt zich een breed vast raam.

Door het ontwerp met 6 verschillende ruimtes en 5 kamers met interne scheidingswanden van 70mm dikte op volledige hoogte, is blokhut Maynooth uitermate geschikt als houten vakantiewoning, gastenverblijf of tuinkantoor.

Blokhut Maynooth - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Maynooth is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Houten tuinkantoor Maynooth wordt geleverd met twee dubbele deuren met glas, 4 stuks enkele dichte deuren en maar liefst over 9 stuks vast grote ramen (tegen meerprijs). Zowel de vaste ramen als de twee dubbele deuren worden geleverd van woonkwaliteit met dubbele beglazing.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 1321x1044 cm (400 x 1321 + 451 x 671 cm)
Funderingsmaat 378 x 1299 + 429 x 644 cm
Nokhoogte 344 cm
Ramen 9 vast
Deuren 2 Dubbel met glas (154x196) & 4 Enkel dicht (83x196) (tegen meerprijs)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Puntdak
Dakbedekking Exclusief dakbedekking
Dakoppervlak 85.6 m²
Inhoud 229.5 m³
Oppervlakte (m²) 76.5 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor de blokhut Maynooth kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor deze vakantiewoning. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw tuinhuis zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

Op aanvraag is het mogelijk om deze blokhut te laten impregneren. Neem voor de opties en kosten hiervan contact met ons op.

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 2 andere opties.

1. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden groen.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg ook voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

2. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 29 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten woning Maynooth is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Deze blokhut wordt standaard geleverd inclusief fundering.

Dakbedekking

Blokhut Maynooth wordt geleverd exclusief dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse kleuren en patronen (kleine meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Let op: De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties.

Afmetingen Blokhut Maynooth

 • Totale Afmeting: 1321 x 1044 cm (400 x 1321 + 451 x 671 cm)

 • Funderingsmaat: 378 x 1299 + 429 x 644 cm

 • Nokhoogte: 344 cm

 • Hoogte zijkant dak: 257 cm

 • Hoogte Dubbe