Logo Gadero
service
Blog

Tuinverlichting kopen

Gadero logo
Geschreven doorMaaike
Geplaatst04/04/2022

Optimaal genieten in de tuin is pas mogelijk wanneer er goede verlichting is. Een tuin is het verlengde van een woning. Daarom heeft het sfeervolle en functionele buitenlampen nodig om er een mooi geheel van te maken. Bij Gadero hebben we een ruim aanbod aan tuinlampen en weten we alles van de verschillende soorten tuinverlichting.

Wilt u tuinverlichting kopen? Of meer informatie en inspiratie over onze buitenverlichting en de laatste trends? Lees dan snel verder.

tuinverlichting

Waarom heeft u tuinverlichting nodig?

Dankzij sfeervolle tuinverlichting is het ook mogelijk om in de avond te genieten van uw tuin. Met de juiste verlichting wordt uw tuin in het donker op een prachtige wijze verlicht. Uw terras of veranda oogt gezellig met goede lampen en ziet er misschien zelfs levendiger uit dan overdag. Dit komt door de luxe sfeer van buitenverlichting.

Naast sfeer is functie ook een belangrijke reden om tuinverlichting te plaatsen. De kans op inbraken wordt aanzienlijk kleiner wanneer u goede buitenverlichting heeft. Een tuin met een lamp of een bewegingsmelder schrikt inbrekers af.

Tuinverlichting kan ook puur praktisch zijn. Wanneer u thuiskomt in het donker is een lamp bij de voordeur van belang. Ook langs het tuinpad kan buitenverlichting van toepassing komen. Zo hoeft u niet in het donker te zoeken naar uw huissleutels en stapt u ook niet per ongeluk het tuinpad af de planten in. Om deze redenen maakt een wandlamp of tuinlamp iedere tuin compleet.

Tuinverlichting

Waar kunt u tuinverlichting het beste plaatsen?

Gadero heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten tuinverlichting. Verlichting is op veel plaatsen in de tuin van toepassing. Daarnaast geeft het uw tuin direct een luxe uitstraling.

1. Tuinverlichting voor de schutting of gevel

Wandlampen zijn ideaal om te verbinden aan schuttingen of gevels. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten en verlichten donkere paden of de oprit. Als ze van boven naar beneden schijnen creëren ze een luxe sfeer.

2. Tuinverlichting in de overkapping of veranda

Met een overkapping of veranda beleeft u ook in de late avonduurtjes plezier op het terras in de tuin. Veel gekozen lampen zijn led verlichting spotjes in het dak of een hangende lamp boven de tafel. Deze producten zorgen ervoor dat u elkaar ook nog kunt zien in het donker.

3. Tuinverlichting langs het looppad

Wanneer u in de avond thuis komt, zijn staande tuinlampen langs het pad handig. Deze lampen stralen vaak rondom licht uit, waardoor u in een straal van 360 graden kunt verlichten. Ons assortiment biedt staande solar tuinverlichting aan. Deze lampen bevatten zonne-energie, waardoor ze opladen door straling van de zon en niet met elektriciteit werken. Ook bieden we led tuinverlichting aan. Deze verlichting is zuinig en heeft een langere levensduur dan andere buitenlampen.

4. Tuinverlichting bij de deur

Een buitenlamp bij de deur zorgt ervoor dat alles rondom de deur goed verlicht is. Duurzame tuinverlichting zoals een lamp met een bewegingssensor, komt goed van toepassing bij de voordeur. Zo heeft u nooit problemen wanneer u in het donker thuiskomt. Daarnaast werkt het ook preventief tegen inbraak, omdat het opvalt als de buitenverlichting plotseling aanspringt.

Ons assortiment aan tuinlampen

De meeste mensen zijn tegenwoordig op zoek naar duurzame buitenverlichting. Gadero heeft een groot aanbod aan duurzame lampen voor buiten. Met onze lampen verlengt u makkelijk uw tuin met de woonkamer. Zo ontstaat er een mooi geheel tussen de tuin en het huis. Ons aanbod bestaat uit wandverlichting, staande tuinverlichting, grondspots, buitenspots, opbouwlampen, vlonderverlichting en 230 Volt tuinverlichting.

Tuinverlichting

Led verlichting

Wilt u nieuwe tuinverlichting kopen? Led lampen zijn een echte aanrader. Het gebruik is de laatste jaren sterk toegenomen. Door led heeft u minder stroomkosten en de lampen hebben een langere levensduur dan andere soorten verlichting. Led lampen worden niet snel warm en geven een natuurlijke lichtkleur.

Deze Volt buitenverlichting bieden wij van 12 Volt tot 24 Volt. Daarnaast zijn er ook 100-230 Volt led lampen te koop bij Gadero. Het voordeel van 230 Volt is dat er ook met nieuwe of bestaande kabels geen transformator nodig is om de verlichting aan te sluiten. Met minder Volt tuinverlichting heeft u bijna geen kans op kortsluiting en kunt u de lampen makkelijker verplaatsen.

Solar tuinverlichting

Vindt u duurzaamheid heel belangrijk? Dan is solar buitenverlichting wat voor u. Een grondspot op zonne energie is geschikt voor bijvoorbeeld brede vlonderplanken. Een voordeel van dit soort verlichting is dat u niet met kabels en snoeren aan de gang hoeft. Solar verlichting geeft wel weinig licht, daarom wordt het meer gezien als decoratieve tuinverlichting voor uw vlonder of tuinpad.

Tuinverlichting

Kosten

De kosten bij het plaatsen van buitenverlichting liggen natuurlijk voor een deel aan uzelf. Verlichting is een goede investering. Het heeft kwaliteit waardoor het jaren meegaat. Een voorbeeld van goede verlichting zijn onze led lampen. Onze producten worden voordelig en met garantie aangeboden.

Tuinverlichting

Kortom, tuinverlichting zorgt voor sfeer en is bovenal enorm praktisch. Het heeft een tijdloos design en brengt een stukje veiligheid met zich mee. Bekijk ons volledige assortiment led en solar tuinlampen, sfeerverlichting en accessoires. Bij Gadero vindt u altijd de nieuwste producten en voldoende keuze.