Logo Gadero
service

Trekkershut

Trekkershutten zijn houten verblijfplaatsen die u voornamelijk tegenkomt op een bungalowpark of camping tijdens uw vakantie. Wilt u het vakantiegevoel van een trekkershut ook in eigen tuin ervaren? Of heeft u een camping en wilt u uw assortiment uitbreiden? U vindt bij houthandel Gadero een ruim aanbod aan verschillende luxe houten tuinkamers en blokhutten die voldoen aan de verwachting van een trekkershut. Met een trekkershut geniet u optimaal van uw tuin.

Gadero levert uw trekkershut overal in Vlaanderen en Nederland. Voor ons complete aanbod tuinhuizen bekijk de pagina met alle blokhutten.

Bestel online uw trekkershut bij houthandel Gadero.

Trekkershut kopen

Gebruik een trekkershut als vakantiewoning, studio, werkruimte of als mancave. Bij de aanschaf van een trekkershut dient u rekening te houden met diverse aspecten. Past de trekkershut in uw tuin, welke wanddikte kiest u? Lees onze blog met handige tips voor de aankoop van een tuinhuis.

Trekkershut luxe

Bij tuinhuizen met voorluifel kunt u kiezen uit diverse wanddiktes en extra opties. Kies uit kleinere modellen tot grote modellen die u gebruikt als tuinhuis of mantelzorgwoning. De trekkershut die u koopt bij Gadero wordt geleverd als kant-en-klaar bouwpakket met een uitgebreide handleiding, handig! Monteer eenvoudig zelf een trekkershut. Bekijk ook het aanbod aan Lariks Douglas constructiehout om zelf een houten trekkershut te bouwen.