Dakdoorvoer Stadsdoorvoer vierkant 30 cm

Productnummer: DE92043 Voor hemelwaterafvoer van dak naar boeiboord zijkant

€ 39,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dakdoorvoer Stadsdoorvoer vierkant 30 cm

  • Voor waterafvoer plat dak
  • Hoogwaardig materiaal

Dakdoorvoer Stadsdoorvoer vierkant 30 cm

Heeft u nagedacht over de waterafvoer van regenwater op uw plat dak? Deze vierkant stadsdoorvoer zorgt voor een goede afvoer van regenwater van uw blokhut of overkapping met plat dak.

De doorvoer loopt een beetje schuin en wordt geplaatste in de hemelwaterafvoer als verbindstuk tussen het dak van uw blokhut of tuinhuisje en uw boeiboord. De stadsdoorvoer is totaal 300mm lang.

Deze dakdoorvoer recht heeft de buitendiameter 55x75mm en binnendiameter 48x70mm.

De doorvoer komt aan de zijkant van de 2x20 mm plank 'boeiboord' naar buiten. Bij Gadero vindt u ook een doervoer die aan de onderkant van de hemelwaterafvoer naar buiten komt. Deze vindt u bij de alternatieve producten op deze pagina. Om deze schuine dakdoorvoer helemaal uit het zicht te hebben adviseren we bovenop uw dakbeschot planken een tussenlaag te maken met 4,5x7,5 cm balken en daarboven plaatmateriaal aan te brengen. Rondom timmert u dan de boeidelen en op het dak lijmt u dan EPDM rubberen folie. Dankzij de extra balkenlaag heeft u genoeg ruimte via uw dakdoorvoer aan de zijkant van uw dak via het boeiboord uw hemelwater af te voeren.

Tips

Het plaasten van een doorvoer op een dak met EPDM rubberfolie als dakbedekking, kan een eenvoudige klus zijn. Eerst bepaald u de plek waar de doorvoer geplaatst wordt. Deze plek tekent u af met een krijtje.

Vervolgens knipt u op de plaats waar de doorvoer moet komen weg en brengt u de doorvoer aan. 

De flap van de doorvoer is zelfklevend, maar dient net als het EPDM olie van lijm te worden voorzien. Zorg ervoor dat er een minimale hoeveelheid lijm wordt aangebracht op beide oppervlakten.

Druk de flap stevig aan op de folie. Het overtollige lijm kunt u eenvoudig verwijderen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dakdoorvoer Stadsdoorvoer vierkant 30 cm Dakdoorvoer Stadsdoorvoer vierkant 30 cm Voor hemelwaterafvoer van dak naar boeiboord zijkant Op voorraad
€ 39,95 per stuk incl. btw