Dakdoorvoer Rond - Tussenstuk Dak & Regenpijp 25 cm

Productnummer: DE92044 Overal op het dak te plaatsen   |   Loopt recht naar beneden

€ 24,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 10 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dakdoorvoer Rond - Tussenstuk Dak & Regenpijp 25 cm

  • Regenafvoer plat dak en licht hellende daken
  • Eenvoudig aan te brengen op EPDM of Easyroofing

Dakdoorvoer Rond - Tussenstuk Dak & Regenpijp 25 cm

Deze ronde dakdoorvoer zorgt voor hemelwaterafvoer en eenvoudig op het (plat) dak van uw overkapping geplaatst worden. De doorvoer zorgt voor verbinding tussen het dak en de regenpijp waardoor het regenwater moeiteloos afgevoerd wordt. Deze doorvoer rond is speciaal ontwikkeld voor op het platte dak van o.a. een blokhut of veranda. 

De doorvoer loopt recht naar benden. Ronde dakdoorvoer is totaal 250mm lang. De Buitendiameter is 65mm en de binnendiameter is 57mm. De afvoer van regenwater van uw plat dak is eenvoudig opgelost met deze dakdoorvoer. Sluit deze onder uw dak aan op een regenpijp. Zie ook onze dakgoten en regenpijpen categorie, kies uit kunststof en verzinkt staal. Koppel deze dakdoorvoor aan een regenpijp van 65 of 125 mm diameter regenpijp of iedere pvc buis van 65 mm of groter.

Tips

Het plaasten van een doorvoer op een dak met EPDM rubberfolie als dakbedekking, kan een eenvoudige klus zijn. Eerst bepaald u de plek waar de doorvoer geplaatst wordt. Deze plek tekent u af met een krijtje.

Vervolgens knipt u op de plaats waar de dakdoorvoer moet komen weg en brengt u deze doorvoer aan. 

De flap van de doorvoer is zelfklevend, maar dient net als het EPDM olie van lijm te worden voorzien. Zorg ervoor dat er een minimale hoeveelheid lijm wordt aangebracht op beide oppervlakten.

Druk de flap stevig aan op de folie. Het overtollige lijm kunt u eenvoudig verwijderen.

Fraai is uw dakdoorvoer aan de buitenzijde van uw tuinhuis of overkapping wanden aan te brengen. Zo heeft u uw dakdoorvoer immers niet in het zicht. Dit kunt u doen door aan de zijkanten of achterkant uw dak bijvoorbeeld 20 cm te laten oversteken naast uw wanden. Lees meer tips voor overkappingen op lariks douglas overkapping zelf maken.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dak doorvoer rond Dakdoorvoer Rond - Tussenstuk Dak & Regenpijp 25 cm Overal op het dak te plaatsen   |   Loopt recht naar beneden Op voorraad
€ 24,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt