Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Luxe terrastegels Betongrijs / Grijs tinten

terrastegels leggen tipsIn deze categorie vindt u al onze terrastegels in betongrijs, lichtgrijs, donkergrijs en grijs genuanceerd. Al deze grijze tuintegels zijn van de A-merken Excluton, MBI Beton en Gardenlux en van zeer hoge kwaliteit. Met deze grijze luxe terrastegels creëert u een strak terras met een industriële look.

Deze betonnen tuintegels zijn verkrijgbaar in de maten 60 x 60, 100 x 100, 50 x 50, 60 x 40, 40 x 80 en 30 x 60 cm. De tuintegels hebben een dikte van 4, 5 of 6 cm. Alle tegels in deze categorie zijn behandeld met een beschermende coating of een deklaag. Alle luxueuze grijstinten zorgen voor een strak en modern terras en zijn vrij gemakkelijk te leggen op een zandbed. Kijk voor informatie over de aanleg van terrastegels naar onze klustips. Naast deze grijze en grijs genuanceerde betontegels koopt u bij ons luxetegels in het antracietzwart, met bruintinten of tegels met andere kleuren.

 

Bent u op zoek naar hardsteen of keramiek? Bij Gadero koopt u ook verschillende keramische tegels of natuursteentegels. Op zoek naar extra sfeer in uw tuin? Kijk dan eens naar onze nieuwe en trendy printtegels.

Let er bij de aanleg van uw terras op dat u de tegels op een geschikte ondergrond legt. Dat betekent dat u moet zorgen voor een stevig zandbed van minimaal 20 cm dik met daarop een laag fijn split, Fundi King of Stabi King zodat het water vlot weg kan lopen. Leg tegels nooit in cement of lijm want door temperatuurswisselingen en/of vocht onder of tussen de tegels kunnen ze knappen of scheuren.

Bestel naast uw nieuwe terrastegels ook direct zand, betonbanden, watergoten, voegmiddelen en andere benodigdheden mee zodat u uw terras kunt aanleggen.

Op zoek naar een wat goedkopere betontegel? Die hebben wij in verschillende maten en kleuren. Klik hier om deze betontegels te bekijken.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode