Siertegel Oud Hollands Almere Antraciet 60 x 60 x 5 cm

Productnummer: GL71101-600-600-50 Luchtbelstructuur, semi-ambachtelijk geproduceerd

€ 52,49 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Siertegel Oud Hollands Almere Antraciet 60 x 60 x 5 cm

De Siertegel Almere in de kleur antraciet is een betonnen replica van de Oud Hollandse siertegel zoals deze vroeger in tuinen van kastelen en luxe boerderijen te vinden was. Deze tegel wordt veelal gebruikt door tuinarchitecten. Met de neutrale kleuren van deze serie is deze siertegel een mooie rustgevende tegel die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Zo legt u bijvoorbeeld eenvoudig een mooi looppad of terras aan.

Door de lichte vorm van kalkuitbloei onstaan er authentieke witte vlekjes op de tegel. De siertegel is ook voorzien van een luchtbelstructuur. Deze structuur wordt gecreëerd door de tegels op een bubbelmal te produceren. De tegels zijn niet maatvast omdat ze nog op een ouderwetse productie wijze worden geproduceerd. Dit houdt in dat de tegels van elkaar kunnen afwijken in hun afmeting. De kleur in de siertegel is aangebracht door middel van natuurlijke kleurstoffen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Oud Hollands Siertegel Almere Antraciet Gardenlux Siertegel Almere Antraciet 60 x 60 x 5 cm Luchtbelstructuur, semi-ambachtelijk geproduceerd Op voorraad
€ 52,49 Per m2 incl. btw