Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 300 cm Lampjes 700 stuks 4200 takken

KEMA

Productnummer: LO69000-300   |   3 meter met 4200 takken (tips)   |   Kant en klaar met voet   |   Hier voor de laagste prijs

Op voorraad (7 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 409,95 € 379,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Versierpakket
Versierpakket
SamenstellingSluiten
 • € 379,95StandaardproductKunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 300 cm Lampjes 700 stuks 4200 takken
 • € 0,00Extra optiesbekijk opties
 • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 300 cm Lampjes 700 stuks 4200 takken

 • Extra groot kunstkerstboom 3 meter - Brandveilig & net echt!
 • Prefab delen (4 stuks), eenvoudig te plaatsen
 • Met ingebouwde warm white LED lampjes (750 stuks)
 • Met onopvallend groen snoer en voetschakelaar

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 300 cm Lampjes 700 stuks 4200 takken

Bestel deze kunstkerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmogen in Vlaanderen.

Deze kunstkerstboom van 3 meter hoog is populair bij scholen, bedrijven en instellingen die gaan voor een extra grote, brandveilige kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting. Wie een extra grote 3 meter kunstkerstboom snel wil plaatsen zonder gedoe kiest voor de kunstkerstboom Amsterdam met 750 ingebouwde led lampjes. Deze zeer complete kerstkunstboom is maar liefst 3 meter hoog en 203 cm in diameter en leveren we ZONDER bezorgkosten voor deze zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in brandveilige, grote kunstkerstbomen voor bedrijven en organisaties. Ontdek het gemak van deze kunstboom met ingebouwde lichtjes en eenvoudige prefab delen.

Kunstkerstboom 3 meter

Bestel deze kant en klare 3 meter hoogte kunstboom nu voor de beste prijs bij Gadero. Voor wie een kunstkerstboom wil kopen die zeer dicht is, veel natuurlijke vertakkingen (4200 takken van PVC /PE materiaal) en met moderne is deze kunststofboom echt een aanrader.

Kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting

De reeds ingebouwde / voorgemonteerde LED verlichting (Lampjes 750 stuks) heeft een slim meekleurend groen snoer en is daarom zeer onopvallend. De lampjes zijn voorzien van IP44 stekker, dus ook geschikt voor buiten (tot maximaal windkracht 4). De ingebouwde lampjes zitten per onderdeel voorgemonteerd in de boom en zijn individueel aan te sluiten op een verdeelsnoer (2 stuks). De verdeelsnoeren sluit u vervolgens eenvoudig aan om de meegeleverde adaptor (2 stuks). De adaptor is tevens aangesloten op een voetschakelaar (2 stuks), zodat u eenvoudig de lampjes aan en uit kunt doen.

De duurzame naaldvaste takken van deze grote kunstkerstboom Amsterdam 300 cm hebben een mooie groene kleur en valt goed te combineren met alle kleuren kerstdecoratie. Wanneer u de takken uitvouwt zitten de lampjes meteen goed verdeeld. Deze kunstkerstboom heeft bovendien de allernieuwste led technologie met warm white led verlichting!

Eenvoudig op te zetten

De kunstkerstboom bestaat uit 4 losse onderdelen, geleverd in 2 handige opbergdozen, en is eenvoudig te (de)monteren. Nadat de 4 onderdelen op elkaar zitten, vallen de takken automatisch op zijn plek. Voor het goed uitvouwen van de takken begint u onder aan de stam en werkt u door tot aan de top van de kunstkerstboom. Het advies is ook om te beginnen met de tips / takken dit het dichtst bij de stam van de kunstboom zitten. De onderderste vertakkingen van deze 300 cm lange kunstkerstboom zijn per stuk ook uit te vouwen waardoor een mooie volle boom krijft.

Voor alle kunstkerstbomen geldt GRATIS bezorging in heel Nederland en België en ook achteraf betalen mogelijk.

Brandveilige kerstboom

Tot slot is deze boom vanwege zijn gemak bij het optuigen, aantrekkelijke prijs, voldoet aan KEMA en CE keurmerken en brandvertragende werking ook populair voor bedrijven en overheden. Deze 3 meter cm brandwerende boom is geschikt voor zowel bedrijven, scholen en overheden.

Deze kunstkerstboom met led verlichting is ook verkrijgbaar in de bijzondere hoogtes van 270 tot maar liefst 500 cm. Deze kunstboom is populair bij instellingen met een hoge hal of entree. Deze extra grote kunstkerstbomen zijn goedgekeurd voor brandveiligheid.

Voordelen Kunstkerstboom Amsterdam 300 cm 

De voordelen van deze kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting:

 • Met handige bewaardoos (2 stuks) zijn (lengte x breedte x hoogte): 117 x 34 x 44 cm
 • Stevige matalen voet van 90 cm, inclusief 3 oogschroeven voor het fixeren van de boom
 • Snoerlengte 300 cm
 • IP44 adaptor, inclusief voetschakelaar (beide 2 stuks)
 • Brandveilig, goedgekeurd voor scholen, bedrijven en instellingen
 • Onopvallend groen snoer in kleur van de boom
 • Snel te plaatsen, slechts 4 delen stapelen op de voet
 • Inclusief 750 Smart warm white Led lampjes, mocht 1 lampje stuk gaan, dan branden de anderen nog wel!

Bent u ook op zoek naar een pakket waarmee u uw kunstkerstboom wilt versieren, met slingers, lampjes en natuurlijk kerstballen? Ook dan bent u bij Gadero aan het juiste ades. Kies uit de kleuren rood, goud, zilver, blauw en koper. Deze pakketten vindt u bij bijbehorende producten. Wilt u het kerstversiering in de kleuren van uw bedrijf, dan is dit ook mogelijk! Neem hiervoor contact op met ons!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Kunstkerstboom LED 300 AmsterdamKunstkerstboom Amsterdam Met LED verlichting Hoogte 300 cm Lampjes 750 stuks 4200 takken KEMA   |   3 meter met 4200 takken (tips)   |   Kant en klaar met voet   |   Hier voor de laagste prijs
€ 409,95 € 379,95 per stuk incl. btw