Logo Gadero
service

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting +SMART adapter, Hoogte 400 cm Lampjes 1150 stuks 6200 takken

Productnummer
LO69000-400
6200 takken (tips) & 1150 LED lampjes
Met grote stevige voet (te fixeren)
Met IP44 adaptor, voor binnen- en buitengebruik
grote_kunstkerstboom_amsterdam_2
kunstkerstboom_amsterdam_met_zilveren_versiering_2
kunsterkerstboom_amsterdam_voet
kunstkerstboom_amsterdam_400cm
kunsterkerstboom_amsterdam_met_led_detail_takken
kunsterkerstboom_amsterdam_voet_detail
kunsterkerstboom_amsterdam_adaptor_schakelaar
amsterdam_kunstkerstboom_400cm
kunstkerstboom_vijf_meter_hoog_1
mega_grote_kunstkerstboom_amsterdam_1
kunstkerstboom_met_led_verlichting_amsterdam_1
versierde_kerstboom_zilver_1
kunstkerstboom_doos_7
schermafbeelding_2022_11_09_om_090810
Per stuk,vanaf

802,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Hoogte
400 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Extra grote kunstkerstboom 4 meter

 • Prefab delen, eenvoudig te plaatsen

 • Met ingebouwde warm white LED lampjes

 • Met onopvallend groen snoer

 • Bij buiten gebruik extra verankering nodig

Specificaties

Gewicht
60 kg
Kleur
Groen
Hoogte
400 cm
Diameter
198 cm

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting +SMART adapter, Hoogte 400 cm Lampjes 1150 stuks 6200 takken

Deze kunstkerstboom 4 meter is populair bij scholen, bedrijven en instellingen die gaan voor een extra grote, brandveilige kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting. Wie een extra grote 4 meter kunstkerstboom snel wil plaatsen zonder gedoe kiest voor de kunstkerstboom Amsterdam met 1150 ingebouwde LED lampjes. Deze zeer complete kerstkunstboom is maar liefst 4 meter hoog en circa 198 cm in diameter.

Bestel deze kant en klare kunstboom nu voor de beste prijs bij Gadero. Voor wie een kunstkerstboom wil kopen die zeer dicht is, veel natuurlijke vertakkingen (6200 takken van PVC/PE materiaal) en met moderne LED lampjes is deze kunststofboom echt een aanrader.

Kunstkerstboom met ingebouwde lampjes

De reeds ingebouwde LED verlichting heeft (donker)groen snoer en is daarom onopvallend. De lampjes zijn tevens voorzien van een voetschakelaar en IP44 adaptor / stekker, dus ook geschikt voor buiten (tot maximaal windkracht 4). De Kunstkerstboom Amsterdam 400 cm beschikt over maar liefst 1150 voorgemonteerd LED lampjes. Deze kunstkerstboom heeft bovendien de allernieuwste led technologie met warm white led verlichting! De duurzame natuurlijk ogende naaldvaste takken van deze kunstkerstboom Amsterdam hebben een mooie groene kleur en valt goed te combineren met alle kleuren kerstdecoratie.

LED verlichting met Smart adapter

Uw kunstkerstboom Amsterdam wordt geleverd met voorgemonteerde LED verlichting en smart adapter. De LED verlichting bestuurt u eenvoudig via een app. Download hiervoor de kunstkerstboom verlichting app door de QR code te scannen met uw telefoon of tablet. Deze code vindt u op zowel de doos als de adapter. De adapter steekt u in het stopcontact en koppel de stekkers zoals aangegeven. Vervolgens koppelt u de app met de kunstkerstboom via bluetooth.

In de app past u eenvoudig verschillende opties aan, bijvoorbeeld hoe hard of zacht de lampjes aan gaan of een fonkelfunctie. Ook is het mogelijk een timer in te stellen. Gebruikt u liever geen app? Geen probleem, ook op de adapter zit een knop waarmee u een aantal opties kunt gebruiken.

Extra stevige voet

De stalen voet zorgt voor een extra stabiele basis voor de kunstkerstboom Amsterdam. De voet is met bouten of andere stalen pennen te verankeren in de ondergrond. Kies een methode die het meest geschikt is voor uw ondergrond. Op deze manier is de kunstkerstboom geschikt voor gebruik buitenshuis. Staat de boom op een plek waar veel wind waait, veranker deze dan ook door middel van staalkabels. Wordt er wind harder dan windkracht 5 verwacht, breek de boom dan tijdelijk af, of leg deze op zijn kant.

Opbouwen kunstkerstbomen

Door zijn lengte wordt deze kunstkerstboom van 4 meter geleverd in drie draagbare opbergdozen. Deze hoge kunstkerstboom Amsterdam wordt geleverd met een grote stalen verschuifbare x-standaard. De stevige voet beschikt tevens over gaten in de 4 poten waarmee deze 400 cm hoge kunstboom ook gefixeerd kan worden op bijvoorbeeld een houten vlonder, pallet of betonnen vloer.

Deze enorm grote kunstkerstboom van 400 cm hoogte bestaat uit 6 losse onderdelen en is eenvoudig te (de)monteren. De kunstkerstboom is op te zetten door de 6 aparte delen van de boom van bodem naar top op elkaar te plaatsen. Start met het onderste grootste onderdeel en plaats deze in de voet. De takken van ieder onderdeel vallen automatisch op zijn plaats door de scharnierconsturctie. Plaats nu alle onderdelen in de juiste volgorde op elkaar met als laatste onderdeel de top van de kunstkerstboom. Elk onderdeel bevat een lichtsnoer. De drie onderdelen worden apart gekoppeld met snoertjes naar de adapter. Zorg er voor dat het lichtsnoer door het midden van de boom naar beneden lopen zodat u deze later eenvoudig kunt aansluiten op het verdeelsnoer en adaptor.

Nadat de prefab delen op elkaar zitten, vallen de takken automatisch op zijn plek. Voor het goed uitvouwen van de takken begint u onder aan de stam en werkt u door tot aan de top van de kunstkerstboom. Start met de tips die het dichtst bij de stam zitten en vouw de takken gelijkmatig uit. Alle vertakkingen van deze 400 cm lange kunstkerstboom zijn per stuk uit te vouwen waardoor een mooie volle boom ontstaat.

Brandwerende kerstboom

Tot slot is deze boom vanwege zijn gemak bij het optuigen, aantrekkelijke prijs, KEMA keurmerk en CE markering en brandvertragende werking ook populair voor bedrijven en overheden. De kerstboom is NEN-EN 71-2 gecertificeerd.

Deze 4 meter brandwerende boom is geschikt voor zowel bedrijven, scholen en overheden. Deze kunstkerstboom met led verlichting is ook verkrijgbaar in de bijzondere hoogtes van 300 tot maar liefst 500 cm. Deze grote kunstboom met ingebouwde LED verlichting is populair bij instellingen met een hoge hal of entree. Deze extra grote kunstkerstbomen zijn goedgekeurd voor brandveiligheid.

Voordelen Kunstkerstboom Amsterdam:

 • Met handige bewaardoos (3 dozen) (Dozen hebben een afmeting van maximaal 150x53x45 cm)

 • Met stevige stalen voet, vast te zetten op ondergrond voor extra stevigheid

 • IP44 Adaptor met voetschakelaar (2 stuks)

 • SMART Adapter, verlichting te bedienen met uw telefoon of tablet

 • Onopvallend snoer in kleur van de boom

 • Snel te plaatsen, slechts enkele delen stapelen

 • Takken van onderdelen vallen automatisch op zijn plek (scharnierconstructie)

 • Inclusief ingebouwde Smart warm white LED lampjes, mochten lampje stuk gaan, dan branden de anderen nog wel!

 • Brandwerend PE / PVC matereriaal, geschikt voor bedrijven en instellingen.

De meegeleverde opbergdozen houdt het doorgaans maar een paar jaar vol. Nu heeft u de mogelijkheid om stevige opbergtassen mee te bestellen. Deze tassen worden afgesloten met een rits en hebben 2 hengels. Zo bergt u eenvoudig uw kunstkerstboom op. Bestelt u deze tassen mee, dan ontvangt u bij de kunstkerstboom Amsterdam 400 cm 3 grote tassen (120x49 cm) en 1 gewone tas (120x43 cm).

Kunstkerstboom laten opzetten

U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.