Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Grezzo Dikte 6 cm Per 1.08m2

Productnummer: EX70914-Grezzo   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 50,70 Per 1,08 m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Grezzo Dikte 6 cm Per 1.08m2

  • Trendy uitstraling
  • Speels effect door wildverband
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Geborsteld en geïmpregneerd
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor opritten

Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Grezzo Dikte 6 cm Per 1.08m2

De 60Plus Soft Comfort wildverband Grezzo van A-merk Excluton is een trendy en eigentijdse terrastegel. Door de verschillende kleuren in deze betontegels lijkt het alsof uw terras van dure natuurstenen is gemaakt. U geeft uw nieuwe terras of looppad een luxe uitstraling waar de buurt zeker over zal spreken. U heeft bijna geen omkijken meer naar uw nieuwe terras of looppad als u kiest voor onze 60Plus Soft Finish wildverband Grezzo betontegels. De terrastegels zijn vuilwerend. Daarnaast heeft u geen last meer van algen of mos op uw terras.

Wildverband terrastegels

De 60Plus Soft Comfort Wildverband Grezzo is alleen per laag te bestellen. Een laag bestaat uit 5 tegels in 3 verschillende formaten, namelijk 30x30cm, 30x60cm en 60x60cm. Een laag staat gelijk aan 1,08 m2. In de bovenstaande foto’s ziet u een voorbeeld van een laag. Door deze verschillende afmetingen is het alleen mogelijk deze tegels in wildverband te leggen.

Excluton 60Plus Soft Finish stenen geborsteld en geïmpregneerd

Door de speciale behandeling die de 60Plus Soft Comfort tegels van Excluton krijgen, voelen ze niet alleen zijdezacht aan uw voeten, maar zijn ze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Door speciale koolstofborstels wordt de bovenlaag en de poriën in de tegels afgedicht. Dit zorgt ervoor dat ze mos-, alg- en vuilwerend en kalkuitbloei remmend zijn. Dit wordt nog eens versterkt door het impregneren van de tegel. U besteld dus naast een mooie betontegel ook een stuk kwaliteit voor een lage prijs.

Met onze handige klustips kunt u direct aan de slag met de aanleg van uw nieuwe terras of looppad. Hier kunt u ook op uw gemak teruglezen welke extra materialen u nodig heeft voor uw tuinproject, bijvoorbeeld ophoogzand, voegmortel, drainage en opsluitbanden. Vindt u deze tegel niet geschikt voor uw tuin? Bij Gadero hebben we een ruim assortiment betontegels, keramische tegels  en natuursteentegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Grezzo Dikte 6 cm Betontegel 60Plus Soft Comfort Wildverband Grezzo Dikte 6 cm Per 1.08m2   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 50,70 Per 1,08 m2 incl. btw