Beitz - Superdekkende Tuinbeits Betongrijs voor hout en beton 2.5 liter

Productnummer: DE15096 Voor lariks douglas hout, steigerhout en beton

€ 80,43 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Beitz - Superdekkende Tuinbeits Betongrijs voor hout en beton 2.5 liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Met deze Beitz grijze tuinbeits heeft u een topproduct voor het behandelen van lariks douglas hout, steigerplanken en zelfs beton te pakken. Deze beits voor buiten in betonkleur werkt als een beschermende laag op uw hout. Denk hierbij aan het vergrijzen van onbehandeld lariks douglas tegen te gaan en de duurzaamheid te verlengen. Let op, dit is een dekkende beits en GEEN grey wash!

2,5 Liter Beitz dekkend Betongrijs is geschikt voor 15-20 m2, afhankelijk van het te behandelen materiaal. We adviseren om alles 2x te behandelen bij donkere houtsoorten, zo behoudt u jarenlang die fraaie grijze kleur. Ook veel mensen gebruiken deze beits om hun steigerhouten tuinmeubelen weer als nieuw te laten lijken. Ook geschikt voor betonpalen, minder kans op kalkuitbloei en verweren van betonnen palen. Dit is een uniek Beitz product in de kleur beton grijs.

Deze beits van het merk Betiz is grijs dekkend op lariks douglas, beton en ander droog hout. Het is de bedoeling om niet alles in 1 keer te smeren, maar in 2 of 3 dunne laagjes. Hierdoor kan de wax erin trekken en blijft het er niet bovenop liggen.

De voordelen van Beitz tuinbeits dekkend betongrijs (ral 7040):

  • Bescherming tegen vocht, schimmels en algen
  • Eenvoudig aan te brengen en schoon te maken
  • Kleurvast en nauwelijks verkleuring door zonlicht
  • Verlaagt uw onderhoudskosten
  • Roestwerend
  • Waterafstotend
  • Voorkomt kalkuitbloei bij beton
  • Impregnerend
  • Geen grondverf of andere primer laag nodig

Let op! Hout moet altijd 'uitzweten'. Zorg er dus altijd dat uw hout goed droog en schoon is, voordat u het behandeld met een beits. Deze beits is populair voor het behandelen van lariks douglas hout. Zo kunt u het vergrijzen vertragen en de levensduur verlengen. De eerste keer 2 keer aanbrengen. Bij het aanbrengen om geïmpregneerd hout er voor zorgen dat het hout niet meer vettig aanvoelt en enkele weken in de buitenlucht is geweest.

 

De lariks douglas beits / coating is binnen 15 minuten droog (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond) en is ook verkrijgbaar in de kleuren eiken, groen, antraciet en bruin. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 15-20 m2 beitz betongrijs Beitz - Superdekkende Tuinbeits Betongrijs voor hout en beton 2.5 liter Voor lariks douglas hout, steigerhout en beton Op voorraad
€ 80,43 per stuk incl. btw